Har gått fra duracellkanin på amfetamin til sovende dovendyr

Denne forandringen er ekstrem og veldig veldig merkbar! Ikke bare er kroppen i fullstendig ubalanse, men jeg har også store endringer i formen ellers! Jeg har gått ifra å være fullstendig på topp døgnet rundt til å bli lat, trøtt og kjedelig! Rett og slett. Nå har jeg sovet 2 ganger siden jeg våknet i dag tidlig og jeg skammer meg ikke en gang! Heldigvis har jeg ikke fulle dager akkurat nå men om jeg hadde hatt det så hadde jeg slitt skikkelig på denne nedtrappingen jeg holder på med, og jeg håper virkelig ikke det er slik jeg blir til normalt, for da får jeg virkelig ett kjedelig og sovende liv fremover.

Jeg er rett og slett ikke i form og bare ligger her og slever for tiden, å komme seg til Eid i går på MR var virkelig krevende for en som er vant med å være liggende på soffaen hele dagen, og selv å hente seg kaffe og komme seg på do er store barrierer her jeg sitter med brilla på nesetuppen og serier rullende på skjermen på tv-en. Ja denne dvalen har overtatt hele meg, bokstavelig talt har jeg gått inni en dvale og jeg ser alvoret i det. Det er skremmende at noen piller kan gjøre så stor forskjell på hvordan du føler deg både psykisk og fysisk, og jeg tar stor avstand mot desse medisinene selvom jeg har måttet bruke dem i en periode nå. Nå ser jeg så radikale forandringer på så kort tid, og det er skremmende! Rett og slett. Tenk dere flere ganger om før dere tester for det er virkelig ikke verdt det!  Denne perioden håper jeg virkelig blir en kjapp affære for dette her er IKKE meg, jeg liker det ikke og jeg ønsker det ikke for mer enn en liten periode i livet mitt. Nå skal jeg ut og jeg skal gjøre tingene jeg har planlagt, og jeg må presse meg selv fysisk bare for å klare det, det fungerer ikke for meg å være lat, for det er jeg ikke av natur.

Gleder meg til jeg er ferdig og ferdig for alltid med medisinene from hell, jeg gleder meg til svar på denne undersøkelsen jeg tok i går, og jeg gleder meg til å se om det er medisinene som gjør at blodsukkeret mitt nå er helt ustabilt og dem frykter diabetes. Jeg krysser alt jeg har for at dette ikke blir enda en sykdom på listen min, som har begynt å hope seg opp med det ene og det andre. Jeg har aldri vært noe særlig syk i mitt liv, og nå får jeg plutselig alt på en gang, og det er ikke kjærkomment! Jeg håper det bare er medisinene som gjør kroppen min i opprørskog at dette bare er syke bivirkninger som lurer selv legene mine 🙂 nå ser jeg bare fryktelig frem til å komme meg ut og gjøre noe annet enn å sitte her og se tv, selvom det også er koselig!

Jeg drømmer tilogmed som en rusfri folkens, for jeg har drømt hele mitt liv jeg, hver eneste natt drømmer jeg til vanlig, men ogsådette har opphørt i denne perioden, og jeg har ikke drømt siden Januar. Nå har plutselig dette kommet tilbake, og i drømmene så drømmer jeg tilogmed som rusfri! Jeg takket nei til alkohol i drømmen, og jeg var på fest en plass, så jeg er på vei en plass tenker jeg, og underbevisstheten min følger med på forandringen 🙂 det er veldig merkelig å drømme igjen, for det er helt vanvittige drømmer, som jeg har hatt pause ifra så lenge så jeg har ikke tenkt på det før nå, men det som skjer når jeg sover kan ingen andre sette seg inni enn meg, og det er jeg glad for på deres vegner! Haha..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg