Har brukt opp den jævla flaxen i 2021

Det virker som om flaxen jeg har hatt rundt helsa mi er oppbrukt og jeg er tilbake til uflaxen jeg hadde før. Dagen i dag har gått til og kjøre mellom apoteket og hjemmet for og bli smertefri, betennelsen i munnen er ikke borte og ny type penicillin må prøves ut, jeg håper virkelig at dette nå hjelper før jeg går på veggene!

Jeg tåler en del smerter, for himmelens navn! jeg har knekt ryggen rett av så jeg vet hvordan det er å ha det skikkelig vondt, men når det kommer til tannverk så går det til hodet på en…. man mister rett og slett vettet og man gjør alt for og slippe. Jeg forstår mennesker som sprekker på grunn av tannverk, dere har min fulle forståelse! 

 

 

 

 

 

Det ser ut som ett apotek her i sofaen og dere ser mine tapre forsøk i dag med og blande både paracet og ibux sammen, alt forgjeves. Nå har jeg fått en eneste paralgin forte, jeg er narkoman skal vite så slike som meg får ikke fri tilgang, og bra er det. Tannlegen min er ikke tilgjengelig før i morgen så det eneste jeg kan gjøre er og holde ut og tenke positive tanker! det er så mye enklere når alt er fint. 

 

 

 

 

 

Det er ikke ofte jeg på ekte syns synd på meg selv, men tannverk kan ta den beste tydeligvis! 

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg