Gruppen er oppe og går og dette er grand finale! Jeg er så stolt og lykkelig!










New Era / Rosa kaps! 349krNew Era



Inneholder reklame

DÅÅÅÅ sitte eg her med verdens beste følelse inni meg. Jeg har en slik fred i sjelen av tilfredshet og lykke, stolthet over meg selv og alle andre. Såå stolt over Måløy som har vist seg fra sin beste side i dag med sponsing fra alle disse fantastiske menneskene! Jeg er så overveldet, og det ble dem som fikk masse god mat, masse gaver og gavekort! Det er så lite som skal til, ikke att gavene var små, men såååå lite til for å glede dem som virkelig trenger noen lysglimt. Jeg er INGEN helgen som skal redde verden, jeg er ikke superwoman! Men jeg har engasjement for mine medmennesker, og jeg har kjærligheten inni hjertet mitt til å støtte og motivere mine venner som sliter med det samme som meg. Jeg er en likekvinne, jeg har bare motet til å skrike litt høyere, være litt utagerende og snakke ut for første gang på 32år. Jeg er lei av å være usikker på meg selv, straffe meg selv for alt jeg har gjort, jeg har lyst å vise dere Monica, som jeg er nå.

Jeg er sååååå stolt over dem 6 det ble i kveld, vi hadde det så koselig, trygt og godt der vi satt med stearinlys og munter stemning. Jeg fikk sjelefred til å konsentrere meg over den sorgen rusen har gitt og tatt av meg, jeg fikk 2 timer der jeg kunne reflektere, lære av andre mennesker som vet hva dem snakker om, og som forstår meg. Jeg følte meg hørt, respektert og forstått. Ikke dømt og oversnakket. Det var veldig deilig og jeg er så glad de to kjekke kara fra Florø tok turen hit og deltok med oss i kveld. Jeg lærte masse, og sitter med en godfølelse! Dette var min grand finale, det er dette jeg har jobbet med de siste ukene, i kveld fikk jeg karamellen. Jeg har delt ut masse mat og gaver til mennesker som er tøffe nok til å innse sine mangler, som har så masse å lære meg, gjøre meg sterkere, og klokere. Jeg gleder meg til neste Onsdag, for nå har vi bestemt att det blir hver eneste Onsdag hele året! Det blir for lenge mellom hver fritimer når det går 2 uker imellom. Jeg tenker vi leiger Røde Kors hver eneste Onsdag, og jeg står for maten. Bare dere velger å stole på denne gruppen her, velger å gi meg tilliten deres, og møter på disse få og enkle reglene vi har. Om åpenhet ærlighet og rusfrihet, så lover jeg å gå langt for dere. Jeg lover å aldri gi meg, jeg lover å aldri skuffe dere eller svikte. Så lenge dere møter meg med respekt og gruppen, har dere alt å vinne på oss.

Nå skal jeg få i meg noe mat etter å ha vært på farten siden kl8, og har en sånn tilfredshet inni meg att jeg vil sove veldig godt i natt!
Jeg var til legen min i dag og blodplatene mine har sunket igjen så jeg fikk meg en liten nedtur.. nå er de på 36, og skal være på 150-250, så jeg er egentlig bare på vent akkurat nå. Heldigvis tar legene mine meg på alvor, og tar tak kjapt i ting som dukker opp. All kudos!
Så jeg ønsker å stoppe disse steoridene og prøve noe annet, jeg gjør hva som helst for å bli friskmeldt nå. Det er nok nå.
Ha en fantastisk natt kjære kjære dere <3 jeg er SÅ stolt! I DID IT! Og dette er bare begynnelsen… tenk hvor mye jeg kan få gjort! Drømmene bare flagrer og ideene bare strømmer på!

C4 fra gymgrossisten i flere forskjellige smaker. Anbefales dere

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg