Godt nyttår kjære gode trofaste lesere!

Mandag starter prosessen med navneendring på denne bloggen og det kommer til å skje store forandringer i dette nye året vi ser fremover mot og jeg tror dette blir en god forandring. Jeg har vært redd folk vil falle av lasset og ikke finne frem, men når navnet kommer så blir det faktisk enklere enn noensinne! jeg har hatt mine konflikter for å kjempe for denne bloggen, og jeg er egentlig tappet for krefter på den kanten, det er noe med det når man blir motarbeidet så forsvinner litt denne motivasjonen. Motivasjonen har endret seg, og nå bryr jeg meg ikke om at jeg ikke får delt denne bloggen så lenge dem som ønsker det faktisk finner veien, det er dere som betyr noe og ikke disse statestikkene. Jeg føler bloggingen blir bedre og at det blir mer kvalitet foran kvantitet og jeg føler på mange måter at bloggen har blitt min beste venn i denne store forandringen min, jeg er veldig takknemlig for dere!

Nå når vi går ut av dette året som har vært så merkelig på mange måter strømmer tankene på og jeg kjenner meg så vanvittig takknemlig for alle disse erfaringene jeg har fått meg igjennom dette året, alle utfordringene og all lærdommen jeg har klart og ta til meg, alle turene med rusettervernet og alle oppmuntringene som jeg har fått på veien, jeg føler meg så heldig som har en hel heiagjeng som står bak meg og bare skriker meg frem! hver eneste gang jeg er innom tanken på å bare gi opp så er det disse ropene jeg hører og realiteten henter meg igjen. Mamma sa at jeg har vært så flink og da svarte jeg henne tilbake at vi mennesker velger ikke døden når den står rett foran oss, vi kjemper imot og jeg tok bare ett valg om å ikke dø den gangen, alle ville tatt det samme valget det er noe som ligger i oss mennesker, vi ønsker å overleve og dette er bare en ren refleks vi har innebygd. Jeg hadde valget mellom livet og døden, og jeg valgte bare det alle andre også ville valgt, jeg har bare vært åpen om dette igjennom hele prosessen og tatt dere med inn, det har gjort meg sterkere og det har fått meg kjapt inni samfunnet igjen, dette samfunnet jeg stod fullstendig utenfor før. 

Det er ingen som tar valget og vokser opp med en drøm i magen om å bli rusmisbruker, det er ingen som ønsker det livet innerst inne og jeg har alltid hatt en drøm om å kunne leve normalt uten dette higet etter å bedøve meg bort ifra virkeligheten, det føler jeg at jeg nå gjør, jeg lever uten suget og driven jeg alltid har hatt, jeg har innfunnet meg med at rusen aldri vil gi meg noe, jeg er rett og slett for gammel til å ruse bort den tiden jeg har igjen, og jeg har barn som faktisk fortjener å ha en biologisk mor som fungerer. Mitt største mareritt var alltid å dø av rusen, og beskjeden barna mine ville få, nå slipper jeg denne angsten for dette og det føles befriende og vite at dem vet alt om meg og fortiden. Barna skal aldri tvile på kjærligheten jeg føler for dem, og hvor stolt dem gjør meg hver eneste dag, dem er grunnen til alt og årsaken til at jeg aldri har gitt opp selvom livet har vært brutalt. Jeg har to mennesker her i verden jeg ønsker å vise at uansett hvor ille det kan bli, er det aldri for seint.

I 2018 trodde vi ikke at pappa ville overleve jula da det ble oppdaget en krefttumor i magen hans som var like stor som en håndball. Han levde på nåde lenge og jeg husker den jula spesielt godt, fordi det var hjemmesykepleiere her en gang i timen for å sjekke temperaturen hans. Vi var helt sikre på at han ikke ville overleve dette, men vi har han ennå her i 2020 og det er ett mirakel. I 2021 vet vi ikke hva som kommer, vi har blitt vant med å leve med denne krefttrusselen over oss, på merkelige vis så er det dette som er normalen her i huset, og vi lever hver eneste dag som det er den siste. Vi vet ingenting om hva som vil skje, men vi har det godt i dag og det tar vi med oss i vondere og hardere tider. Det er nå vi lever, og når vi klarer dette så klarer alle det, jeg håper året som kommer bringer med seg enda mer positiviteter, og jeg håper jeg ikke har brukt opp all flaxen min i dette året som har gått! 

I dag har jeg levert ut de siste bollene for i år og jeg har snakket med mange mennesker som jeg alltid gjør. Jeg har forsikret meg om at alle har det godt og da har jeg det også godt med meg selv. Formen er ikke på topp og jeg er veldig sliten helt uten grunn, men i kveld skal vi ut og si velkommen til dette nye året med noe av det beste jeg vet! jeg kjøper aldri raketter selv, men å se fyrverkeriet på himmelen er det mest magiske jeg vet om og jeg gleder meg masse! Jeg blir som ett lite barn, og blir fylt med en intens glede og iver som er vanskelig og beskrive, og i år blir det ekstra spesielt! tusen tusen tusen takk for all støtten folkens, og takk for dette året som har gått! jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året, og jeg håper jeg kan slå til med enda flere prosjekter og ting som sjokkerer og motiverer! Godt nyttår!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg