Gjenbruk er tingen!

En ting vi ikke kan få på oss er at vi ikke har varierte dager her i huset! i dag har vi blogget ifra “terapituren” våres til Loen og Olden, blogget om hvor utkjørt jeg er etter foredraget jeg holdt forrige helg og nå gjenbruk og oppussing! vi har mange baller i luften og er opptatt av veldig ulike saker og ting, som igjen beriker livene våres! 

Denne kommoden har jeg hatt i mange år men har alltid plassert den i ett hjørne ett sted og ikke tatt den i bruk, det er synd med tanke på hvor pen den er og med litt vask og bytting av knotter kan denne bli perfekt på kjøkkenet. I dag kommanderte jeg min kjære til og flytte den og det verste av det hele er at vi vurderte og plassere den på klesrommet og igjen gjemme den bort. Nå har den fått hedersplassen og vi får enda mer plass til rotet våres.

Vi prøver og holde hjemmet ryddig men alle trenger vel en roteplass? jeg tenker og bruke denne til alle de småtingene vi ikke har plass til ellers, alle disse småtingene vi ofte trenger og må vite hvor er kjapt, som plaster batterier eller andre små duppeditter. Da kommoden kom på plass så ble jeg så fornøgd!

For og være helt ærlig så ble jeg så lei av og se de manglende foringene på dette vinduet og følte for og dekke til dette, nå ser jeg kommoden isteden for rett i det uferdige arbeidet. 

Gjenbruk er noe som går igjen i huset og vi bruker det vi har igjen og igjen. Ofte plasserer jeg ting på loftet og en gang innimellom går jeg dit og finner skatter som jeg ønsker og ta tilbake til leiligheten! det er fantastisk hvor fort vi glemmer og ting vi har gått lei av en periode kan være gull en annen gang. 

Med dette ønsker jeg dere en fantastisk helg videre! vi har kosa oss på tur og får nå besøk og skal spise pizza, med andre ord en deilig lørdagskveld i stua. 

Meg og min kjære i Olden i dag !

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg