Fyllesjuk på en mandag og fortsatt ruset

Reklame | Ellos.no

Denne deilige helgen har virkelig satt spor i meg, og går rett inni helgene over de beste minnene over hele livet! Det har vært full rulle hele helgen både på den ene og andre fronten og jeg har ikke hatt tid til å samle meg og ta innover meg alt, så jeg føler meg litt fyllesjuk her jeg sitter, og kjenner meg fortsatt ruset på alle opplevelsene jeg har hatt. Jeg føler meg så takknemlig for det livet jeg får lov å leve nå, i forhold til før da jeg satt med tvangstrøyen alkoholen hadde over meg, der jeg ikke fikk oppleve noe som helst annet en å sitte i en leilighet og være sky for folk med Tuborg foran meg. Jeg har bare vært edru i ett halvt år, og jeg får høre det fra mange kanter at jeg ikke er så erfaren og vet hva jeg snakker om, det vet jeg, men om jeg hadde drukket dette halve året hadde jeg max fått med meg en uke av det, og jeg har fått oppnådd ting jeg ikke hadde klart å oppnå på 10år! Jeg har fått oppleve ting jeg aldri i verden hadde forutsatt og jeg føler en slik glede i sjelen min. Jeg føler meg rett og slett GRISEHELDIG som får lov!

Livet har vært snill med meg det siste halve året, og har vist meg at edrueligheten er den eneste utveien for meg, det finnes rett og slett ingen mellomvei for akkurat meg! Jeg er allergisk, og har godtatt dette, og har absolutt ingen problem med å sitte sammen med andre mennesker som ikke har dette problemet og se dem nyte alkohol og ha det morro!  Jeg velger bare å trekke meg bort når det blir for mye for meg 🙂 og det er en grei ordning!

Jeg sitter her og det prikker fortsatt i huden, for denne helgen har gått fort og gale, og jeg er ikke vant med at ting går så kjapt og det er så mye som skjer på en gang! Det var veldig merkelig å være på pub lenge, for så å gå rett i bilen og kjøre hjem, og etter vi var i Naustdal satt jeg i bilen på hjemveien og bare tenkte over hvor fantastisk heldige vi er! Vi får oppleve ting nå vi aldri hadde fått oppleve om vi rusa oss, vi har så mange som tror på oss, så det gir bare enda større motivasjoner for å klare oss fremover, og jeg fikk litt påfyll av inspirasjon og mot til å gå videre! Jeg har hatt noen tunge uker der alt bare har vært kaos, men jeg tror jeg lærte mye igjennom!

dette og er enda mer klar for neste runde der alt bare går til helvetet. Man blir sterkere og mer hardbarka, men valget om rusfriheten min står sterkere enn noengang, og jeg blir aldri i tvil når det gjelder den.

Tusen takk for all støtten folkens! <3

 

Ellos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg