Fra kjelleren til toppetasjen på fem minutter

Under denne behandlingen føler jeg at livet tar vendinger brått og uventet og jeg blir kastet mellom kjelleren og toppetasjen på bare noen minutter, jeg føler ofte at jeg står uten kontroll og nesten litt manisk, og ofte glemmer jeg meg selv oppi kaoset! 

Jeg har vært i kjelleren en tur og som noen vet så er dette en møysommelig prosess som tar tid! jeg har lagt på sofaen og ikke ønsket og gjøre noe som helst og har vært i en tåke der jeg har glemt avtaler 5 ganger på rad og har begynt og vurdere mitt eget hode, ja jeg har faktisk lurt på om jeg har blitt gal. 

I dag derimot har vi ryddet og vasket hele leiligheten og jeg har måkt snø av bilen, alt på min måte med den knekte ryggen og min kjære har lagt inn en stor innsats i dagens dugnad! jeg fatter ikke at jeg kan vingle så kraftig som dette og være en dag helt fullstendig i kjelleren for så og klare og klatre meg oppigjen, men jeg håper virkelig at dette nå er enden på denne vanskelige perioden. Kjelleren er ingen hyggelig plass og være og man ser ikke hvor ille det har vært før det starter å bli lyst igjen. 

Når man har vært der nede en stund så føles alt så mektig når man merker at man er på vei tilbake, og flere ganger har jeg vært på gråten i dag. Det føles godt og være tilbake og jeg håper at dette varer! jeg er snapvert på mab.est2015 i dag, så legg til om dere ønsker å se meg i aksjon!

Alt er så mye lettere når man er to og jeg sliter noe helt vanvittig med ryggen min. Jeg er glad jeg har min kjære og lene meg på og som kan gjøre disse tunge tingene 🙂 for bare noen dager siden lurte jeg på om alt strevet var verdt dette her, og i dag har jeg bare lyst og leve for alvor igjen! det er vanvittig deilig og føle at man fungerer og slipper denne nagende dårlige konstante dårlige sanvittigheten! håper dere har hatt en finfin lørdag så langt kjære lesere!

 

 

 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg