Føler du deg litt negativ? ta en titt her

Mandager, jeg bare elsker dem! man starter på nytt med blanke ark og kan forme uken som kommer slik man ønsker det. Man kan unngå og gjøre samme feilene som i forrige og gjøre det bedre for seg selv i uka som kommer. Jeg bare elsker disse mandagene der jeg åpner boka med avtaler og prosessen starter med planlegging og forberedelser!

Å leve i nuet innebærer at man åpner bare ei uke i slengen, man ser bare en uke frem og ikke lenger. Å leve i nuet betyr at man ikke bekymrer seg for dagene som kommer og at man nyter hver eneste dag man får som frisk og levende. 

Vi er heldige som får starte denne mandagen og om man tenker seg om kan bare dette gjøre en takknemlig, for livet vi får leve og for alle tingene som vil komme våres vei bare vi åpner øynene våres og ser dem. Vi har lett for og bli blinde for de positive tingene som skjer og ofte legger vi ekstra merke til de negative. Det negative tar for stor plass, og man må faktisk være bevisst for og legge av seg denne tendensen, jeg er glad jeg har klart det.

Nå skal jeg ta fatt på denne nye mandagen, gjøre det beste utav den og lære alt som læres kan! jeg tar en restart og legger ifra meg alt som skjedde i forrige uke og legger alt av positiv energi i å gjøre denne uken bra. 

En fantastisk mandag ønskes dere, så blogges vi snart! 🙂

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg