Fjt lokalavis har vært her på besøk <3

Annonseinnlegg

Livet blir enklere når man har bil og lappen, det er noe som sier seg selv.
Det er en del av voksenlivet å ta lappen når du er 18år, og du kommer inni de voksnes rekker 🙂 du blir selvstendig og skal klare deg selv.
Jeg er 32år gammel, og har verken bil eller lappen, og har aldri prøvd å få dette heller. Tiden har ikke vært der for meg.
Mamma ga meg et selvskrevet gavekort på lappen til meg da jeg ble 18år gammel, det er 14år siden. Så jeg tror sjokket nå er stort når regningene kommer :P..
det er helt sykt at det er 14år siden men jeg er klar nå, jeg er ikke redd for å lærekjøre, og jeg vet at jeg kan bli en trygg sjåfør der ute.
Jeg har vært med på 4 kræsj, så det sitter en liten jævel inni meg som jeg må bli kvitt. Jeg er skeptisk til rekkverk og tuneller men med trening, og en fantastisk lærer, så har jeg virkelig troen på dette her!
Når jeg skal til Førde på sjukehus må jeg stå opp grytidlig for å nå buss, og jeg fryser meg som regel igjennom hele dagen. Vi er sent hjemme og da er en som regel så sliten at man ikke orker mer den dagen. Hele dagen går liksom med bare for en time på 20min. Det er så poengløst!
Pakkene mine kommer av og til ut i Holvika. Det er ikke langt dit, men været bestemmer om vi kan gå dit eller ikke.. jeg må liksom spørre folk om dem kan kjøre meg, og dem har ikke noe imot dette! Men for meg blir jeg en byrde!
Når vi skal handle må vi ta taxi om vi handler stort, noe jeg liker å gjøre da det er billigere og vi slipper den småhandlingen som ofte blir dyr og travel. Nå har jeg taxikort men uannsett. Alt blir så mye enklere for meg!
Vi kan dra på ferier som ikke koster skjorten i bare transport, og om jeg ønsker meg noe helt spesielt har jeg muligheten til å kjøre til Eid eller Ålesund.
Tatto har jeg også lyst på når jeg har fullført lappen, og skal tatovere meg som en feiring på alt jeg har prestert 🙂 dette blir mest trolig i Ålesund eller Bergen 🙂 kan hende jeg får sponset dette siden jeg har bloggen. Denne bloggen har mange ringvirkninger nemlig!
Det er så mange ting vi kan gjøre i fremtiden bare jeg får dette til 🙂
Jeg har sett på biler den siste tiden.. jeg har INGEN peiling, men jeg tror jeg har bestemt meg. Jeg ønsker en sikker bil, som jeg kan ha noen år. En som tåler en støyt, der jeg sitter høyt og får oversikt, en som er billig i drift og som er pent brukt 🙂 jeg er en gneten person, så noe overflod blir ikke aktuelt 🙂
Pent skal det være, men det skal passe min lommebok 🙂
Tiden blir spennende med både bil, oppussing og vindusskift 🙂 jeg har forresten fått en god pris på skift av alle vindu og 2 dører her i huset av glassmester Kvamme! En pris jeg kan leve med, så blir godt å få det lunt her, mindre støy og vindu som ikke plutselig kan falle ut!
Nå venter jeg bare på prisvurdering for å bygge bad i min etasje, og det kribler etter å komme igang! Håper jeg blir kontaktet snart, så jeg får utløst litt spenning.

NÅÅ har jeg hatt befaring her på badet som jeg vil lage meg, og jeg hadde en hyggelig stund med to karer 😉 det ser ut som det ordner seg og det ikke er så håpløst som det ser ut, karene har en plan og jeg er glad det ikke er jeg som skal gjøre jobben 🙂
Nå venter jeg bare på elektriker og rørlegger så får jeg en pakkepris på hele sulamitten!
Jeg har vært i banken, og det ser lovende ut! Så jeg er lovet svar iløpet av dagen og kan sette igang disse prosjektene som opptar hele hverdagen min, og som gjør at jeg går rundt som en duracellkanin!
Jeg skal i avisen! Fjt har vært her hos meg for en hyggelig prat og jeg fikk besøk av en hyggelig dame 🙂 vi hadde kaffeslabberas, selvom hun ikke rakk å drikke opp kaffen sin. Vi ble rett og slett for opptatt med praten 🙂 jeg følte det gikk veldig fint og jeg fikk frem det viktige budskapet jeg har, og sitter inne med.
Nå er jeg heeeelt chill! Nå føler jeg at jeg har gjort mitt, jeg føler at jeg har mestret denne dagen også 🙂 nå venter jeg bare på min kjære som kommer hjem, så vi får spise middag sammen <3

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg