Fikk overasskelsesbesøk av en gammel venn <3

Annonseinnlegg
I dag hadde jeg egentlig ingen planer, om noe spesielt, men det forandret seg fort! Kompisen min kom og overassket meg og vi har kjørt rundt, hentet mat, jeg har valgt ut baderomsinnredning og venter på endelig pris på badene våres i huset, og jeg kan si att prisen er skikkelig redusert så lenge jeg blogger om dem og arbeidet dem gjør! Banken er klarert og jeg har gjort mitt når det kommer til lånet vi må ta opp 🙂 jeg har vært med legen med noen, kontaktet nav og med politi og hatt en del gode samtaler som har ført til mye nyttig for mange andre enn meg selv! Av og til trenger man bare å tømme seg litt, og ha noen som tar en på alvor og som ser løsningene du selv ikke klarer å se!
Jeg har fått flere til den voksende gruppa som starter i morra, og håper mange kommer som jeg ikke vet om! Det hadde vært en positiv overasskelse det også!
Jeg skal kjøre rundt etterpå og hente sponsefrukt og kaffe fra Kiwi, og på bakeriet på Bryggja og hente det dem har til overs, som dem ønsker å gi oss! KJEMPE!
Jeg føler jeg holder på med siste innspurten på noe stort, så i morra smeller det sikkert skikkelig for meg og jeg innser hva jeg har startet. Dette er bare en drøm for meg, og kunne ønske noen hadde startet dette for lenge siden. Det hjelper kansje att en rusmisbruker slutter selv, får seg en Rav 4 og brenner for dem andre her i samfunnet våres. Alle trenger en venn når det bikker over for en, og veiledning når ting er mørkt, dette har folk ett krav på. Det hjelper ikke å få beskjed om att folk ikke har tid til en når en ytrer ønske om kjøring til tur heller, da blir det vanskeligere og spørre en annen gang.
Innimellom slagene i dag har jeg nytt sola som skinner over Måløy i dag, i bilen min med verdens beste venner <3 festmusikken på og fete parkeringer som ville gjort min kjørelærer veldig stolt! Klarte tilogmed å rygge utav parkeringen på frelsen i sta, selvom det var kaos på veiene 🙂 jeg lærer fort, og nå tenker jeg nesten ikke over att jeg faktisk kjører en drapsmaskin. Så lenge jeg blir en trygg sjåfør så er jeg happy, og tanken på alle plassene den bilen kan føre meg er helt magisk for en som har rusa seg i så mange år, og ikke sett noe lys. Dere som har hatt lappen lenge tenker ikke lenger over hvor avhengig man bli når man er uten. Dette er mestringsstrategier for meg, og jeg er på god vei!

Legger ved bilder fra dagen min så langt! Nå venter jeg bare på att mannen min (snart) kommer hjem til meg fra Asvo <3 jeg er bare å glad i den mannen!
Jeg tenkte å lage litt videoer når jeg er ute og farter, så YouTube kommer til å bli brukt også! Del gjerne bloggen, så den kan vokse enda mer!

Gymgrossisten og c4!



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg