Farlige misforståelser rundt vaksinering og hvordan den virker. Skremmende

I morgen skal jeg ta min andre dose vaksine og gleder meg egentlig til det hele er overstått, jeg har lenge vært usikker på om jeg ønsket men fordelene veiet opp for bakdelene. I denne perioden har jeg fått inntrykk av at veldig mange faktisk tar denne vaksinen FOR og kunne reise til utlandet, det som slår meg da er hvor lav kunnskapen er rundt vaksinen hele verden nå står ovenfor og det er skremmende.

Vaksinen gjør deg ikke fullstendig immun, du kan faktisk få viruset selv når du er fullvaksinert, og ikke minst kan du være smittebærer selv om du selv ikke blir syk. Jeg tenker det er viktig at denne kunnskapen kommer ut til folket og jeg savner den i dagens media! når voksne mennesker viser i kommentarfelt uvitenskapen så blir jeg faktisk redd for samfunnet våres. Er det slik at man tar en vaksine uten og lese seg opp? sprøyter man noe inni sin egen kropp uten og vite noe som helst rundt virkningen og hvordan man skal te seg videre?

Jeg personlig tar denne vaksinen for og beskytte dem rundt meg, jeg ville nok tålt viruset men jeg vet at mine nære og kjære ikke ville det. Når jeg nå tar vaksinen i morgen vil det ikke si at jeg kan slutte og gå med munnbind, jeg kan ikke dra den helt ut og reise utav landet eller oppholde meg i rom med mange mennesker uten og holde avstand. Vaksinen er ikke en billett utav isolasjonen og respekten for andre mennesker. Jeg akter og holde avstand, ikke reise og gjøre alt for og beskytte dem rundt meg og meg selv, selv som fullvaksinert.

Denne pandemien har satt tålmodigheten våres på en stor prøve, i så lang tid har vi måttet forandre måten vi lever på og jeg forstår veldig godt frustrasjonen! MEN vi må faktisk gjøre denne siste innsatsen for og redde verden og stoppe denne pandemien slik at vi kan atter igjen gå tilbake til normalen. Vær så snill og les dere opp på hva dere skal gjøre etter vaksinasjon, vær så snill og fortsett og respekter andre mennesker og holde avstand, ikke la vaksinen bli en enkel løsning som kan gå utover andre for vi er fortsatt smittespredere selv med vaksinen. 

Jeg legger ved en link her https://www.fhi.no/nyheter/2021/fa-tilfeller-av-koronavirus-er-pavist-hos-vaksinerte-personer/

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg