Ett strømskap full i vann og lekkasje på dass

Da sitter vi altså her uten strøm med en elektriker som prøver å tørke opp i strømskapet våres. Videre kommer forsikringsfolk men inntil dette skjer sitter vi uten strøm og forøvrig toalett i våres etasje. Flere dager på rad har hovedsikringen slått ut og vi har prøvd å finne synderen i alle ting som går på strøm her i huset, men i går sjekket min kjære skapet og hele bunnen er dekket med vann! Så smarte som vi dog er så forstod vi at vann ikke har noe som helst inni ett strømskap og gjøre, og nå ser dette ut til å bli en lang og dyr affære! 

Det eneste man kan komme frem til er at dassen har vært lekk og dette har gått rett nedover til strømskapet våres og vips så er katastrofen der. Vi kunne risikert at hele huset stod i fyr og dette kunne virkelig gått ille, og heldigvis oppdaget vi dette før. Nå er det bare å vente og prøve og holde varmen i dette store murhuset, og det forundrer meg at dette skjedde nå og ikke midt oppi jula. Forbannelsen har bare forflytta seg ei uke slik at jeg lenger ikke kan forbinde alle disse småkatastrofene med den faktiske jula, men jeg setter ikke pris på dem uansett.

 

 

Oppdatering kommer 🙂

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg