Er du trøtt? stopp bilen og ta en hvil!

På veien til Førde sjukehus i dag fikk jeg erfare viktigheten med disse skiltene som står langs veien som sier : Stopp, hvil, kjør! 

Det er første gang jeg har måttet stoppe på halvveien og ta meg en powernap i baksetet og jeg sov faktisk veldig godt i bilen, jeg var så trøtt at jeg ikke våget ta noen tjangse selv om jeg vet veldig godt med meg selv at jeg ikke ville sovnet bak rattet. Kjøring gjør meg fokusert men i dag var jeg også aleine i bilen og egentlig er jeg en reddhare etter mange kollisjoner der jeg har sett hvor fort det går galt.

Better safe than sorry!

Nå har jeg tatt blodprøve og må vente i 2 timer men  nå har heldigvis sykehuset åpnet opp for muligheten til og vente inne! jeg slipper og sitte to timer i bilen da jeg ikke våger og gå i sentrum og bruke enda mer penger som ikke er planlagt. Jeg stoler rett og slett ikke på meg selv lenger når det kommer til Førde og shopping.

Når det kommer til bilkjøring er det mange som blir irriterte på meg når jeg sier at dem burde ha flere fartskontroller i trafikken, men nå skriver jeg det også på åpen blogg så enten ypper jeg til bråk eller så er jeg bare dønn ærlig blitt. hehe..

Endelig er solen tilbake og jeg er helt sikker på at dette blir en bra dag på tross av at jeg må tilbringe noen timer på dette sykehuset! etter powernappen min så føler jeg meg aldeles uthvilt og klar til og ta tak i denne dagen! Ha en strålende dag folkens! 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg