Er alt så kjedelig? dra deg opp og gjør noe med det!

Ikke sitt og vent på at noe skal skje, eller at andre skal dra deg med på og oppleve det som er rundt deg, ikke sitt og si at alt er så kjedelig om du ikke har gjort ett reelt forsøk på og forandre dagen din! gå ut og gjør noe med det.

Hele mitt voksne liv har jeg hele tiden sagt at det skjer så lite rundt meg og at alt har vært så kjedelig på plassen jeg bor, sannheten er jo at det faktisk har skjedd masse rundt meg men jeg har valgt og drikke isteden! det er så mange ting man kan gjøre edru og det er kun deg selv som setter grensene og begrensningene! I dag har vi laga oss en god dag! og stedet jeg bor på er så langt ifra kjedelig som det kommer, det er bare jeg som har gått med tunellsyn og ikke sett alt før nå.

Som i dag kunne dagen endt med katastrofe, jeg har faktisk sovet bort mesteparten av dagen og var svært dårlig, negative tanker tar meg lett og uka har lagt press på meg som jeg ikke tåler særlig godt, min kjære dro meg med ut og vi har hatt en fantastisk dag sammen! dere ser på innleggene ifra i dag at vi faktisk ikke har hatt en eneste mulighet til og sette oss ned og si at alt er så kjedelig rundt oss.

Som min kjære sa i bilen på vei hjem ifra bingo! “det blir til slik som du lager det til sjæl” 

Ønsker dere en fantastisk avslutning på denne søndagen! uka som kommer er proppfull i masse spennende som jeg gleder meg til og ta dere med på! vi blogges i morgen 😉

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg