Enda en rusfri helg overstått

Energinivået og poweren her i heimen er ikke akkurat noe å skryte over, og vi har tilbringt mesteparten av dagen på sofaen i kjent stil. Vi lader opp til en ny uke og lar latskapen bare evig leve på disse søndagene, heldigvis har vi ingenting vi må gjøre 🙂 

Det er helt sykt og si dette, men i dag teller jeg 62 helger uten rusen! og aldri i verden hadde jeg trodd at jeg ville sitte her og faktisk ikke savne det gamle livet mitt, jeg vet hvor mer komplisert det ville blitt og nyter denne tryggheten dette nye livet tilbyr meg. Jeg makter ikke tanken på og være fyllesyk igjen og jeg orker ikke tanken på å atter igjen sitte med tanker om at jeg ønsker å slutte med rusen. Flere ganger har jeg tenkt igjennom hva jeg savner minst, og jeg må ærlig innrømme at det akkurat er den tanken jeg er mest lei av! denne evige tanken om å endre livet sitt, slutte med rusen og denne planleggingen om at EN dag skal man snu. 

Denne evige dårlige sanvittigheten, den dårlige følelsen i kroppen og angsten som herjer konstant er ikke noe og hige etter og jeg føler meg så takknemlig hver gang jeg tenker på hvor jeg kommer ifra. ALDRI hadde jeg trodd at jeg en dag kunne sitte her hjemme på en lørdagskveld og faktisk føle fred i sjelen, og ikke være helt på pinebenken etter å komme meg ut men faktisk nyte dette livet uten og ofre alle ute på fest en tanke. DET er deilig folkens.

Mange har fortalt meg at en dag vil jeg kjenne på dette, denne freden over valget jeg har tatt og denne tilfredstillelsen av og faktisk mestre livet! men aldri hadde jeg trodd at denne følelsen ville føles så godt i kroppen, og aldri hadde jeg trodd at jeg ville bli lykkelig noengang uten rusen i livet. For hva gjør vell man på en fredagskveld uten en pils? hvordan har man det morro uten noe innabords? hvordan skal man takle alle disse utfordringene uten denne pausen i rusen? 

Jeg har valgt livet, og akkurat i kveld er jeg så er jeg så glad for akkurat dette.

Håper dere har hatt en fredfylt søndag i heimen dere også, om dere har spørsmål så er det bare å fyre løst i kommentarfeltet! digger og høre ifra dere! 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg