En ny uke og ett nytt kapittel

Etter tidenes beste dag lengter jeg etter å legge hodet på puta og sove godt i natt! det er lenge siden jeg faktisk har lagt meg for natta og hatt grunn til og være sliten etter dagen, det er viktig for min psykiske helse og være i aktivitet. 

Det er så godt og være ærlig med dere også på disse dagene der alt er dritt, det er noe befriende med å bare skrive det av meg og jeg kjenner at jeg klarer å gi slipp. Jeg har fått mange kommentarer om at jeg er så tøff og modig men jeg kan love dere at jeg for mesteparten av tiden livredd for å bli dømt som sikkert alle andre. Jeg føler på mange måter at jeg har levd i ett fengsel med munnkurv og har blitt dratt lenger og lenger ned av tausheten. Nå har jeg valgt og være fullstendig ærlig om alt og blir tatt imot på en så god måte! det finnes ikke farlig og være ærlig og ytterst få dømmer meg. 

Jeg tenker at når alle vet sannheten så har jeg ingen grunn til å gå med angsten og skammen aleine lenger, jeg uskadeliggjør disse tankene som ville ødelagt for meg atter igjen, jeg bryter mønsterene mine for og aldri gå tilbake til det helvetet av ett liv jeg har bak meg. 

Akkurat nå har jeg det veldig bra her i sofaen sammen med mannen min (snart gifte oss) og jeg ser frem til uka som kommer! det føles godt og være uthvilt på en søndag og slippe den forferdelige fyllesjuka som har forfulgt meg hele mitt voksne liv. I morgen starter vi på en ny uke og ett nytt kapittel, og jeg ser frem til det 🙂 god natt kjære lesere <3 dere gjør meg vanvittig sterk!

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg