En enkel jente ifra bygda

Svetten sprutet og jeg skulle gjerne hatt bilde av meg selv da jeg dro etter meg en koffert som sikkert veier 25kg NED rulletrappene på ett stort shoppingssenter! i enden av rulletrappen møtte jeg en leser svett som jeg var og med skyhøy puls. Jeg er ei bygdejente, jeg er ikke vant med sirener om dem ikke er ute etter meg og alle går SÅ fort!

Pulsen i Bergen er vanvittig mye høyere enn der jeg kommer ifra og jeg vet sannelig ikke om jeg klarer og følge med på dette nivået og tempoet! jeg ble kraftig inponert over meg selv som klarte og finne parkering i kaoset med hjelp av en hyggelig stemme på GPS. Uten henne hadde jeg aldri klart meg.

Se for dere meg med den blytunge kofferten med telefonen i hånden igjennom gatelys og masse mennesker, svetten sprutende og panikken i halsen, jeg er virkelig en bonde på byn i dag!

Jeg har sjekket inn på hotellet og dette rommet mitt som blir mitt hjem denne uka og jeg ser frem til og oppleve byen! jeg har funnet ut at jeg ønsker og oppsøke frivillige steder, lære mer og utnytte dagene til det fulle! jeg føler nesten at jeg har fått en ny glød i ansiktet mitt, ett nytt mot i sjelen og enda mer plass til kjærlighet i hjertet mitt. Følg med videre!

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer

Siste innlegg