En bortkastet dag er snart over

Reklame | Ellos.no

Kvelden siger på og jeg føler jeg ikke har fått noe utav denne dagen annet enn smerter og dårlig humør, jeg har vært hos legen og jeg har gått gjennomført ett møte som har blitt utsatt i lang tid, men allikevel føler jeg ikke at jeg har fått noe som helst utav denne Mandagen. Jeg har sovet i mange timer nå på sofaen som vanlig og føler meg slettes ikke i slag, og blir bare lei av alt når jeg føler jeg ikke fungerer.

Jeg tenker at det ikke er dette jeg ble edru for, å ligge her og sove bort hele livet, men da igjen er det de negative tankene som får slå rot i meg, og jeg vet det er en dum tanke 🙂 jeg mener det jo egentlig ikke, og jeg vet at livet mitt er 100 ganger bedre nå enn før, men det er lett å tenke slike tanker på dårlige dager. Det er på en måte godt at verden ikke går fort fremover ennå, slik jeg har muligheten til slike dager der jeg ikke fungerer!

Jeg har en stor fordel på slike dager, og det er min kjære som også mangler energien for tiden, og vi har masse serier som ruller rundt på skjermen, uten at vi får med oss stort av innholdet. Min partner in crime er god og ha ved siden av seg på dager der ting er litt vanskeligere og tyngre 🙂 ting kunne absolutt vært værre!

Fisken våres trives veldig godt i våres selskap, og det gikk ikke mange dagene før han begynte å komme til oss når vi setter oss ved siden av, det virker som fisken er ett sosialt vesen og vi har blitt glad i denne lille blå skapningen våres <3 aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg ville finne gleden i en fisk av alle ting 🙂Små barn og gleder vettu :)! Kvelden blir brukt her i sofaen tenker jeg, så jeg er klar for en helt ny dag i morgen som jeg håper blir mye mye bedre enn denne 🙂 ha en fantastisk kveld kjære lesere <3

adidas Sport Performance//Ellos//Ellos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg