DETTE har jeg lært i dag!

I dag har jeg lært at det ikke er ett smart trekk og glemme roll-on, jeg ante ikke hvor mye jeg svetter uten den. Jeg har lært mer om min rolle som pårørende og har deltatt på “Møteplassen” på Nordfjordeid! jeg har lært at grenser også er kjærlighet og at man ikke skal være redd for og sette både krav og regler til mennesker man skal ha i livet sitt. Jeg har lært at det finnes ufattelig mange pårørende der ute og håper at jeg får muligheten til og gjøre en forskjell også der!


Man lærer så lenge man lever og jeg går aktivt inn for og faktisk lære mer om dette jeg brenner så varmt for! det er min plikt som pårørende og tilegne meg kunnskap som kan gjøre min rolle lettere og tolke og agere utfra, det har jeg lært meg i dag. 

Nå ser jeg frem til denne spennende uka som ligger foran oss der jeg skal til psykolog, være med i erfaringsråd OG holde foredrag på en videregående skole! i helgen skal jeg også ha samvær med barna mine, så jeg prøver og holde det på avstand til lørdag, jeg trenger fokuset på tingene jeg skal få gjort men kriblingen i kroppen er konstant tilstede. 

Jeg trenger all positiv energi rundt meg akkurat nå, pappa blir utskrevet denne uka så jeg prøver og forberede meg mentalt til også dette, jeg har mange baller i luften på samme tid og prøver og gjøre alle tingene 100%. 

Dette blir en spennende uke som jeg gleder meg til og dele med dere! 

(Det er lov og la seg friste) 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg