DETTE er min kropp på steorider, dette er en advarsel til dem som misbruker disse medisinene. Naken

 

I kveld da vi skulle ut og spise klarte jeg å søle kaffe på den hvite buksen min, så jeg måtte stresse meg innpå Cubus og fant det første og beste jeg fant å ha på meg. Jeg pleier aldri å prøve klær i prøverommet deres, men akkurat i dag måtte jeg det siden turen gikk rett videre på middag! Jeg er glad jeg prøvde klærne.. ..
jeg har gått opp fra str 36 til 40 i bukser! Armene mine ser ut som opphovnede klubber, og det ser ut og føles ut som jeg er 100kg. Jeg holdt på å begynne å gråte i prøverommet i dag, egentlig over att det har gått så fort. Jeg er vant med å være 60kg og egentlig for det meste godt under 60kg. Nå tørr jeg ikke gå på vekten en gang.
Jeg fatter ikke dem som klarer å misbruke denne medisinen… den gir meg ingen glede, bare sorger.
For ett halvt år siden, hadde jeg aldri Turd å legge ut bilder av noe, ikke en gang mitt eget smil. Nå står jeg frem med disse bildene til skrekk og advarsel til andre.
DETTE SKJER MED KROPPEN DIN PÅ STEORIDER!
Jeg synes jeg tar dette med fatning, og om dette er det største problemet mitt med mitt liv vel å regne, ja nei da skal jeg pokker meg ikke klage 🙂 det bare kom litt som ett sjokk da jeg stod i prøverommet på Cubus og måtte be kjæresten min hente større størrelse til meg, flere ganger.. ..

 

 





Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg