Dette er for godt til og være sant

Herregud! jeg har fått gjort mer iløpet av denne lørdagen enn på to uker til sammen! jeg har fått given tilbake og har sust rundt i hele dag og jeg finnes ikke sliten en gang! jeg har funnet tilbake til meg selv og det føles så ufattelig godt og endelig føle seg nyttig!
I kveld har vi vært på Bryggja igjen og hentet en hel kasse med boller og vi har vært hos onkelen min og snakket litt 🙂 vi sitter i en ren og ryddig leilighet og har hatt ett godt teamwork her i heimen på denne lørdagen. Jeg har vært dagens snapper og dette har faktisk dytta meg utav dette mørke hullet mitt. Av og til trenger man ett spark bak for å se hvor vanvittig mye bra som skjer rundt en og jeg er veldig takknemlig for all støtten!

Så mange pårørende og avhengige kontakter meg og sier at bloggen betyr noe for dem, dem finner trøst glede eller råd i hverdagen og dette var hele poenget med hele bloggen. Så lenge jeg kan hjelpe noen der ute så fortsetter jeg med åpenheten og åpenheten hjelper meg igjen.

I hverdagen føler jeg at jeg har en maske på meg, jeg veier mine ord og er ikke helt meg selv, men på denne bloggen er jeg 100% Monica og det føles så godt og trygt. Misforstå meg rett! ofte er jeg faktisk livredd her jeg sitter for hva som venter av kommentarer og tilbakemeldinger, jeg frykter alltid og bli dømt men velger fortsatt og være ærlig. 

Dette her har vært en god dag og denne tar jeg med meg videre i denne lange prosessen, det er lørdag og jeg er uten russug og ofrer ikke alle som fester en eneste tanke, dette kalles sjelefred og den bytter jeg ikke ut med noen som helst rus her i verden! å plutselig ha det så fint som jeg har det nå føles for godt til og være sant. 

En nydelig lørdagskveld ønsker jeg dere fantastiske mennesker!

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg