Det stormer rundt oss, men vi har freden i hjemmet <3

Annonseinnlegg

Nå blåser det godt her, og har gjort det siden i går kveld 🙂 jeg trives på slike dager, jeg blir mer undrende å tankene flyr lettere. Jeg elsker følelsen av å ligge på soffaen og høre vinden herje her i gate 1, og liker å sitte på det oppussa kjøkkenet og se ut vinduet ut mot Måløybrua som stenges og åpnes for trafikken mange ganger for døgnet, til noens frustrasjon men for vår egens sikkerhet.
Det har ikke skjedd mange ulykkene på denne brua på tross av det dårlige været vi utsettes for konstant. Her i Måløy er vi bygde for dette, vi er forberedt, og husene våres står ennå på tross sine gamle aldere. Vi overlever en Flo, våte men trygge. Vinden her kan komme opp i enorme hastigheter, og er en del av sjarmen av den vakre plassen vi er så heldige å bo på!
Hornelen står der sterk, stor og mektig foran meg nå, mange sier han vil dette ned, men dette tror jeg bare er en myte. Jeg tror Hornelen er like sterk som meg akkurat nå, og vil stå der stolt og stødig i mange mange år fremover.
Bølgene på sjøen nå er knappe og brå, akkurat som livet mitt har vært. Du har liksom ingen kontroll på dem, og dem velger ulike veier konstant. Dem er også i bevegelse hele tiden, og ser ut som dem ikke vet hvor dem skal. Men på samme tid, er dem i samarbeid med hverandre, det er liksom ett system.
Jeg vekte min kjære med kaffe på sengen, og med den mykeste stemme jeg klarte å lage til <3 jeg måtte vekke gutten 3 ganger, som alltid. Dette har blitt våres rutine her i hjemmet. Jeg koser meg også med pappaen min her, og nå står han i oppvasken som han ofte gjør her i huset (ikke hos oss altså) :p. Han hjelper til der han kan, og det er imponerende etter diagnosen han fikk.
Vi har spist frukost sammen, og diskutert flittig, som vi ofte gjør nå for tiden.
Jeg har hatt ett stort problem med denne bloggen her denne helgen!
Og jeg tror jeg ikke overdriver om jeg sier at jeg har brukt over 30 timer på redigering av annonsene mine. Jeg har med andre ord ikke tjent noe på denne bloggen til nå, og jeg har hatt trusselen om stenging og sletting av bloggen over meg. Fordi jeg har gjort feil gang på gang, uten å få hjelp til å fikse dette. Tiden jeg har brukt har jeg brukt da jeg allerede var utslitt fra før, så det var en tid der jeg holdt på å miste fatningen. Men jeg klarte å roe meg inn igjen, og føler jeg lærer fort om hvordan jeg skal skåne meg selv, flytte meg fra situasjoner som er dårlige for meg, og være snill med også meg selv nå.
Jeg tror jeg har klart å fikset dette selv nå, på en mandag da bloggkontoret er åpnet etter helg, og ingen støtte til meg.
Jeg kjenner freden senker seg, og at jeg bare kan fokusere på å kose meg med denne bloggen heretter! Jeg elsker å dele med dere, så om denne bloggen hadde blitt slettet på grunn av mine feil, hadde jeg blitt veldig lei meg.
Jeg har mistet ett innlegg her ser jeg, og det var det viktigste innlegget av dem alle. ¨ jeg er alkoholiker og trenger dere¨, dette innlegget er viktig for meg så jeg må finne en løsning å få det tilbake. Det var det som startet det hele, og jeg savner det her på listen min.
Jeg håper at dette ordner seg i dag, så jeg kan puste lettet ut etter 30 timer med redigering og akutte utbrudd med stygge ord som ikke sømmer seg på en blogg som dette er!
I dag skal jeg til legen 12.50 for prøver igjen, også skal jeg lærekjøre med den beste kjørelæreren i gata! Håper han blir fornøgd med den harde innsatsen jeg legger i dette, og hadde håpt på å kunne bruke den nye flotte bilen min denne gangen, om dette er lovlig 🙂
Jeg er nemlig blitt forelsket i noe annet i tillegg til min kjære, min nye Rav4 får hjertet mitt til å smelte hver gang jeg ser den søte men barske fronten! Fikk kriblinger første gang jeg såg den live, og den følelsen blir bare større og mektigere for hver gang jeg ser ut kjøkkenvinduet mitt, og ser gliset på parkeringen! Denne bilen skal tas vare på som ett egg, og alt skal være strøkent hele veien!
Jeg er SÅ stolt!

Gymgrossisten med c4!


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg