Det smeller for meg i dag, men fortsatt rusfri! Og stolt!

Annonseinnlegg

DAA våknet jeg kl8 i dag og har sovet heeelt fantastisk! Jeg føler kansje att medisinene har roet seg pittelitt i forhold til denne mnd med nattesvette, oppe i 3-4-5 tiden og energinivået og stresset inni meg. Jeg føler det legger seg nå såpass mye att jeg kan slippe på denne duracellkaninen jeg har vært, og nå er det bare vannet i kroppen min som er en bivirkning som påvirker meg sånn i dagliglivet mitt. Det er litt deilig å ikke våkne, springe utav sengen og være 100% på helt fra start til sein slutt langt utpå kvelden. Det er godt med rutiner der en våkner tidlig og legger seg i skapelig tid, for da får en nyte hele dagen og får gjort masse ting. Det trenger jeg for meg selv, for jeg er den viktigste for meg akkurat nå. Jeg er veldig bevisst folkens, så folk trenger ikke å uroe seg for att jeg tar på meg for mye nå. Jeg lover dere 🙂
Om jeg ikke hadde vært en selverklært organisator og planlegger from Heaven (Hehe) så hadde jeg hatt 100 ting å ordne nå her jeg sitter, men jeg sitter med kaffekoppen min og venter på att mannen min skal på jobb og jeg skal ha besøk av en venninne som aldri har vært her før <3 vi skal TYTE til vi kovner, og vi skal ta oppigjen tråden som alltid har vært der, men vi har aldri gått på besøk til hverandre sånn som dette her, så dette blir en begivenhet for meg. Jeg er ikke vant med att normale mennesker ønsker å sitte her og nyte en kaffe med meg.. haha..
Jeg skal nyte denne dagen her til det fulle, dette er eksamenen min, dette er det jeg har jobbet så lenge for, så denne dagen skal jeg få lov å ta innover meg, jeg har lært meg det att jeg har lov til å være stolt over det jeg presterer og det jeg gjør bra! Det er noe dem kaller mestringsstrategier i livet etter rusen og angsten. Jeg har aldri tatt til meg positiv tilbakemeldinger, eller vært stolt over det jeg har klart. Verken i jobbsammenheng eller når jeg har fått fine kommentarer. Det har ikke vært meningen, så det har ikke vært forgjeves altså, det er bare først nå jeg klarer å ta til meg att jeg faktisk duger til noe her i verden, jeg bryr meg ikke hvordan jeg ser ut, jeg bryr meg ikke om det jeg har gjort før lenger, selvom det ligger der bak, så kan jeg gjøre noe med det nå. Jeg tar til meg alt jeg kan, av mennesker, ting som kan bygge meg, og gruppa mi til å bli sterke som Hornelen som ligger rett fremfor meg. Jeg har så mange ideer til dette prosjektet mitt. Og det er ting som gjør meg sterkere også! Det er ting som kan gjøre det lettere om jeg går på en smell selv. For den kommer jo, det blir kjedeligere tider for også meg, jeg kommer kansje til ett punkt der jeg får sug etter en øl, eller i en stiuasjon der jeg blir så forbannet att russuget overtar hodet og kroppen min. Det er da jeg er så glad for att jeg ikke lenger er redd for å bruke dere rundt meg, jeg forteller dere når jeg sliter, selvom det bare er en liten filleting for alle andre men stort for meg. Jeg har lært av mine feil, og er klar for å starte dette livet og ta dere med på denne fantastiske reisen!

C4 fra gymgrossisten! I flere forskjellige smaker!



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg