Det siste som forlater mennesket er håpet

Det er en kjent setning som mange sier, men jeg har opplevd og mistet fullstendig håpet to ganger i mitt liv. En gang da jeg mistet begge barna mine til barnevernet og stod aleine tilbake med ingenting men også i september 2019 da hele verden min raste ned rundt meg og jeg for første gang i mitt liv følte at jeg virkelig hadde mislykkes totalt her i livet. 

Det er nemlig ikke første gang jeg prøver og kutte rusen og få ett bedre liv, i juli 2019 kuttet jeg alkoholen fordi jeg innså at jeg og Sebastian aldri kom til og lykkes sammen om jeg fortsatte og drikke. Jeg byttet rusmiddel til amfetamin men i mitt hode gjor jeg for første gang ett realt forsøk på og komme meg ut.

September 2019 kommer alltid til og være en måned jeg vil huske, da jeg sprakk og gikk fullstendig ned i kjelleren, jeg prøvde bevisst og ødelegge alt rundt meg og gikk rundt med ett konstant raseri i kroppen , egentlig var jeg bare sint på meg selv men jeg oppførte meg som ett ekte rasshøl mot alle andre rundt meg. Jeg var sikker på den gangen at det var slutt mellom meg og min kjære og at jeg nok en gang hadde ødelagt alt. 

Jeg husker at jeg var så svak at jeg ikke maktet og komme meg opp av sengen for og gå ned og hente meg alkohol. Jeg husker hvordan kroppen min bare falt sammen, dag for dag ble det verre og verre. Den frustrasjonen jeg følte på den gangen vil jeg alltid ta med meg videre, denne håpløsheten og tapet av dette siste som mennesket har med seg til det siste. Jeg mistet håpet den gangen, på ekte.

Jeg erindrer disse tankene om at denne gangen var det fullstendig håpløst, og tanken på at jeg kom til og fortsette til jeg døde. Jeg hadde ikke noe og leve for lenger og jeg maktet ikke lenger og kjempe imot som jeg alltid har gjort uansett hvor ille det var. 

Det er vanskelig for meg og snakke om denne perioden rett før jeg reddet mitt eget liv på merkelige vis, det sitter langt inne og igjen kjenne på disse følelsene jeg hadde den gang. Jeg er helt sikker på at jeg ville dødd om jeg ikke knakk ryggen den dagen. 100%

Nå sitter jeg snart 600 dager senere i sola i Bergen på ferie med det viktigste mennesket i mitt liv, vi har bygd oss opp ifra ingenting og har fått så mange ting og leve for. Jeg kunne ønske jeg visste det den gangen hvor fantastisk livet faktisk kunne bli, bare jeg våget og ta det siste store steget for meg selv og håpet om endring. 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg