Det er flest ukedager ikke sant?

På kalenderen over året ser man flest ukedager og hverdagen, på merkelig vis har jeg begynt og bli glad i hver og en av dem og det er ikke bare lørdagene og søndagene som får sommerfuglene til og flagre i magen. Det hele handler om å gjøre dagene gode og leve i nuet! 

Å gå med den styggeste genseren en har sett, og bruke den med stil gjør hverdagen bedre.

Aldri i mitt liv har jeg forstått dette med og leve nå, være tilstede og nyte hver eneste dag, men det har rusfriheten gitt meg. Denne sjelefreden, denne roen som gjør at man klarer og gjøre en ting av gangen og faktisk føle at man er tilstede i den gode samtalen eller i ett gjøremål, man klarer og gjøre den minste ting lystbetont, gire seg selv opp og få en fin dag selv om ting tynger. 

Jeg har sluttet og bekymre meg syk over fremtiden, den kommer og den kommer til og bli bra så lenge jeg gjør alt jeg kan for og gjøre den positiv! jeg har makten over hvordan livet mitt skal være, og jeg gjør noe med det jeg kan. Det jeg ikke kan kontrollere eller har makten over, har jeg lært og la være og plassere min egen energi i. 

Små påminnelser om og være sterk, drømme stort og bare være er viktig i hverdagen

Om noen hadde fortalt dette til meg for 2år siden hadde jeg avsagt dem med det samme, jeg hadde ikke trodd at det var mulig og komme på ett slikt sted inni meg selv, men det er faktisk helt sant.

Om to uker skal jeg starte utredning, jeg skal sjekke om det ligger flere diagnoser bak og jeg skal lære meg selv og kjenne enda dypere og bedre. Å få ting på plass er en del av denne prosessen, og jeg gleder meg til fortsettelsen! livet har gitt meg så mye de siste årene, jeg føler jeg har funnet plassen min og tar en dag av gangen. 

Å gjøre hverdagen og hver eneste dag i uka til noe positivt har gitt meg goder jeg nå nyter av, jeg klarer og være tilstede i ukedagene og se de positive i de små ting livet byr på og selv det og legge seg med en god bok om kvelden eller å møte til alle avtalene jeg har ser jeg på som fremgang og vekst som menneske. Å sitte her og betale mine egne regninger og faktisk føle på og være ett voksent menneske som klarer seg, det er stort for meg. 

Å finne glede i en kaffekopp og finne humor i en flaske med antibac. Slike småting som kan gjøre hverdagen bedre og lettere

Jeg unner alle og føle på denne mestringen, der man føler at man faktisk klarer livet.

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg