Der kom den smellen dem snakker om gitt!

ANNONSELINKET INNLEGG

YES der rant det over for meg, og jeg gråt for første gang av indre smerte etter jeg slutta å drikke. Jeg har grått over mye glede og fysisk smerte med ryggen, men jeg har ikke grått over att jeg har hatt vondt i hjertet mitt siden 18.Des.
I dag har vært en pressdag egentlig, selvom det har vært megakoselig! Jeg har faktisk kjørt i 15 timer, og er ikke en erfaren sjåfør ennå, og i tillegg så virket det en stund som jeg hadde hele verden imot meg her i stua.. folk eksploderte telefonen min da det ble ment att det var feil å støtte noen, og tidligere i dag sa min bror att jeg kom til å miste alle mine venner. Det har vært mye følelser isving hele dagen, både fra mamma og min kjære. . Det føltes som om alle plutselig var imot meg, og trodde jeg var bedre enn alle andre og fremstår som perfekt. DA rant det virkelig over for meg… først bare kom tårene også klarte jeg ikke lenger kontrollere pusten. Jeg tok meg selv i å tenke att jeg ikke skulle tenke på å drikke, og att ingenting er verdt å sette det på prøve. Selvom jeg er såpass selvsikker på att det ikke vil skje. Bedre førevar.
Men kommentaren om att jeg tror jeg er bedre enn alle andre bare satt meg helt ut.. att jeg tror jeg er perfekt……
Hva gjør jeg egentlig her på bloggen min? Hva er poenget med bloggen? Driter jeg meg ut, for å få oppmerksomhet?
NEEEEEEEI! Jeg driter meg i såfall ut FOR dere! Jeg velger å stå frem her på bloggen, åpen og ærlig om alle de jææævlige tingene jeg har gjort både mot meg selv og alle andre i min omkrets! Jeg har skrevet her att jeg har pisset i de fleste senger rundt omkring i fylla, og lagt rundt. Er dette virkelig å prøve å fremstå som noe perfekt? Det må isåfall være den dårligste logistikken jeg noengang har vært borti. Men jeg er lei av å sitte i en kåk en plass i Måløy, ustelt og udusjet med den jævla varme ekle tuborgen som min eneste livbøye her i livet. Ikke en jævla dag til orker jeg av det livet, da tar jeg heller mitt eget liv. Så lei er jeg! Forstår dere virkelig ikke att jeg gjør dette for alle andre også? For å gjøre systemet bedre, for att vi skal ha treningsmuligheter her i den egentlig vakre plassen vi bor på, som vi har følt oss misforstått på! Jeg prøver da virkelig bare å snu denne trenden for pokker!… selvom jeg bruker en blogg som MIN terapi for problemet mitt, så blir jeg ikke automatisk en helt annen dum person som snur mine venner ryggen. Og uannsett hva dere sier om meg, eller bak min rygg, så er det ingen ord i verden som kan forandre genene mine og instinktene mine nå.
Gutter! Jeg datt ned trappen og knakk ryggen RETT AV! Jeg mistet to barn til barnevernet da jeg bare var 18år gammel! Jeg ønsket å dø og prøvde mange ganger helt fra jeg var veldig veldig ung. Jeg har blitt misbrukt, jeg har tapt kampene, og jeg står faen meg stødig ennå. Så om dere ikke har baller nok, eller mot ennå, skal IKKE gå utover meg! Jeg er 32år, jeg følger dere ikke i graven deres! Jeg vil leve, jeg ønsker ikke å dø som legene sa jeg kunne denne gangen! Legen sa rett ut att jeg kom til å ende opp som lam om jeg bevegde en lem!!!!!! Jeg lå 3 dager på Haukeland med denne frykten mens jeg skrek av smerte! Og min kjære satt ved siden av sengen i de 3 dagene og hørte hylene mine mens dem flyttet meg konstant for undersøkelser. Om dere trodde dere ante hva smerte var, så tror jeg att jeg vinner denne gangen gitt…. …. dere aner ikke hva kamp jeg har inni meg, og jeg krever faen meg respekt for MIN rusfrihet!

C4 FRA GYMGROSSISTEN … MEGET OPPEGÅENDE. Anbefales. Annonselinket innlegg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg