Den beste dagen i mitt liv!

Klokka er 1 om natten og det er vanskelig og falle til ro, det er vanskelig og ta innover seg opplevelsene og alle følelsene som har rast igjennom kroppen i hele dag. Det har vært den lengste og korteste dagen i hele mitt liv og jeg har aldri følt meg så lav og høy på samme tid, jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare denne strålingen i kroppen og denne berg og dalbanen jeg har vært med på i dag. Først og fremst kjenner jeg kjærlighet i hele hjertet mitt og på takknemligheten! 

 

Jeg er virkelig verdens heldigste akkurat i dag! jeg har menneskene jeg elsker rundt meg, jeg har alt jeg trenger og på tirsdag får jeg møte barna mine igjen også. Jeg føler at livet byr på så mange goder, ting jeg overhode ikke er vant med og alt føles som ett sirkus! jeg føler jeg lever ett sirkusliv der man bare venter i spenning på neste ting som kommer til og skje. 

På mange måter hadde jeg blitt gærn om jeg ikke hadde en blogg, ett sted og fortelle om alle disse helt vanvittige tingene som skjer! for hvem hadde trodd det den gangen jeg lå i en seng og drakk tuborg i mitt eget piss? hvem hadde trodd at det bodde så mye livsgnist i den jenta som holdt på og gi opp? hvem faen hadde trodd at jeg hadde våget og stå foran så mange mennesker og fortelle om mine dypeste hemmeligheter?

Verden er en syk plass og være akkurat nå, jeg kjenner adrenalinet pumper i kroppen, jeg kjenner at hjertet mitt slår og at jeg svever i sengen her, jeg er så glad for at jeg lever! jeg er så glad for alle og enhver som beriker livet mitt og jeg er så glad for at jeg har denne bloggen som jeg kan dele dette med dere på! fy fader jeg er ett heldig menneske! 

 

Tårene henger løst her jeg ligger i sengen sammen med kjæresten min, etter og ha hatt den mest vanvittige dagen noensinne! tårene bare renner og renner og denne gangen av lykke. Jeg er så lykkelig at jeg nesten sprekker her (det er sikkert ikke lov og si når man er en rusavhengig på bedringens vei). 

Poenget er at jeg er lykkelig og våger og la meg selv bare være det. 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

10 kommentarer

Siste innlegg