Dem vil ta ifra meg retten til lappen, så planene mine endres fremover!

Annonseinnlegg

Nå har jeg både vært med tanta på jobb, vært til Nordfjordeid og på Vederhus en tur 🙂 dem var ikke hjemme men jeg fikk kjøringen 🙂
Barndomsminner strømmer på fra vi tar av på almeningsfjellet og til vi er kommet frem på tunet på Vederhus, og jeg har alltid en fred i hjertet mitt der. Jeg har tilbringt masse sommere der med slotten og masse dyr rundt. Alle stedene på den store gården betyr noe spesielt og vekker spesielle minner. Det er hærlig å være tilbake der! Jeg har unngått plassen siden jeg mistet barna for 12år siden, og kontakten har vært erlik null, men jeg prøver å gjøre opp for meg ordne opp misforståelser og bygge nye og bedre forhold med alle rundt meg. Jeg tenker de fleste setter mer pris på mitt selskap nå enn før, og jeg forstår det veldig godt 🙂 familie er familie uannsett og en må jobbe for kommunikasjon og samhandling.
Jeg fikk en telefon som forandret en del for mine planer fremover, og jeg sitter egentlig med en følelse av å være litt oppgitt. Ikke akkurat for meg selv, fordi jeg føler meg så frisk og rask og har gjort masse jobb selv. Men for andre som sliter med det samme som meg.
Ruspersonen ifra Helse Førde som er en veldig trivelig mann ringte meg da vi var på vei til Eid og fortalte meg att klinikken jeg og sebben har valgt å takke ja til ville ta lappen til alle som velger å legge seg inn der, uannsett hvor lenge dem har hatt den, uannsett hvor lenge du har vært rusfri og dette skjedde alle og var ingen annen løsning på. Jeg har snakket med denne hyggelige mannen før og da var sertifikatet jeg nå jobber så hardt for ett tema vi snakket om, så han visste hvor viktig dette var for meg. Han hadde hengt seg på telefonen med en gang Kalfaret hadde ringt han og ville informere meg. Dette var veldig snilt! Og jeg setter veldig pris på det.
Så valget mitt ble veldig enkelt, og i dag sa jeg ifra meg plassen i Bergen, og på ny må lage ny plan, på heeeelt annen plass og grunnlag enn sist i fjord da jeg slet med alt på en gang! Jeg er blitt ett annet menneske, med andre mål, jeg har sett lyset og jobber hardt hver dag for å gjøre det jeg skulle legge meg inn for å gjøre 🙂 så får folk bare take me or leave me. Jeg har gjort mitt for å bevise att jeg har skjerpet meg, og jeg klarer meg godt uten dem som ikke har troen på meg nå når jeg har vært så ærlig åpen og rusfri. Den grensen setter jeg for meg selv. Om folk ikke tror på meg og det jeg gjør nå, så er det ikke verdt min tid eller oppmerksomhet.
Jeg har så mange viktige ting å fokusere på! Jeg har ikke tid til å få noe sug, eller i det hele tatt vurdere å gå tilbake til der jeg kom ifra! Jeg er frisk, sterk og modig i meg selv. Og jeg er ikke lenger redd for å se problemene mine, og gjøre noe med dem en etter en.
Ikke pokker legger jeg meg innpå en klinikk som vil ta ifra meg en av mine store motivasjoner, og som gjør hverdagen min så utrolig masse lettere, praktisk, jeg får utøvd mye og jeg er ikke lenger stresset bare jeg må gå på butikken med ryggen min! Jeg slipper taxi overalt jeg skal, og det får ingen ta ifra meg! ….
jeg har bloggen, gruppa, masse venner som er der for meg, jeg har jobben i fremtiden, jeg har utdanning i fremtiden, jeg vil lage bok, og jeg vil lage foredrag. Jeg har så mange planer som jeg vil sette ut i livet for både meg og andre, og jeg skal love dere att om det er noen som kan klare dette, så er det meg 🙂 med eller uten en klinikk som egentlig saboterer for folk som virkelig behøver støtten deres!.

Jeg skal snart hente min kjære på jobb for så å kjøre til Florø å møte den fantastiske gjengen der! Gleder meg!
Jeg kjenner jeg er tom i hodet i dag av kverulering og slikt, men jeg orker ikke fokusere. Jeg fokuserer på planene mine for dagen, de kjekke tingene <3 så får andre ting bare prelle av, gå forbi og bli glemt. Jeg har ikke kraft i kroppen til å krangle eller diskutere småtingene lenger, jeg har en for viktig kamp jeg kjemper inni meg og må fokusere på det som er viktig for meg og mitt.

Jeg tror resten av denne dagen blir flott! 😉

Annonse fra gymgrossisten c4 https://c.mtpc.se/tags/link/2102802




CELLUCOR / C4 / https://c.mtpc.se/tags/link/2103184C4 / C4

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg