De små ting kan gjøres romantisk og byggende!

Annonselinket innlegg

Jeg kjøpte to tannbørster her i dag, en råsa til meg og en svart til min kjære mens han var på jobb <3
Først i kveld fant han dem på kjøkkenbenken og såg på dette som veldig søtt av meg, og det ble en romantisk greie av det. Frukoster gjør vi til en stor greie, helst før da vi var rusfrie i fjord, og ikke nå når han jobber og må kjappe seg, men morgenstunder her i huset er spesielle.. rolige morninger for alle, med mat, kaffe og blogg.
Det er så viktig dette her, å gjøre ting for hverandre. Dem trenger ikke koste noe som helst, men att en ønsker å gjøre fine ting for hverandre og det går begge veier, det lyser opp hverdagen, overassker! De små tingene som vi kan gjøre så store!
Så to tannbørster kunne gi den jeg elsker en god følelse inni hjertet hans, det kunne gi han en god avslutning på en fantastisk dag med masse morro! Nå ligger vi i sengen sammen, ser tv og snakker om planene våres fremover. Vi ligger på hotellputene vi kjøpte på jysk! Så ligger helt magisk her i sengen våres. For alt er våres her. Det er OSS nå <3
Det føles så godt å være så trygg, jeg vet han er her i morgen tidlig for meg, att han elsker meg, og vil støtte meg fremover. Det ordner seg for oss, og vi kan være sterke for andre som ikke har stemmen og makten vi har.
De små tingene er viktige fremover, fordi det kommer til å roe seg ned i hverdagen, vi kommer til å møte på negativitet, og jeg selv møtte noe slikt i den dur i dag.
En person prøvde å håne meg men dreit seg egentlig ut selv rett etterpå, og det var ingen som la merke til det. Jeg lo bare av det hele og det ble komisk.
Jeg føler jeg får respekten fra miljøet, fordi jeg er meg. Jeg dømmer ingen og det vet alle. Det er kansje enklere å forholde seg til meg. Dem kjenner meg. Jeg prøver det jeg kan, der jeg har mulighet.
Bruk de små tingene i hverdagen din, begynn i det små. Det er ikke vits å sette deg store mål, for de vil du kansje ikke nå, og selvtilliten går ned. Jeg har prøvd så mange ganger, og når du setter deg målene du kan nå, og først når dem! Jeg lover deg, den følelsen er bedre enn noe rusmiddel dem har klart å finne opp!
Når du får kick av å snakke med dama i kassa i en butikk, da er du høy på livet!
Jeg får disse ruskickene daglig annenhvert minutt nå, jeg føler hjernen plutselig har funnet ut hvordan det er å få disse normale kickene uten å drikke, og jeg lurer på om det er sånn det er dere har det?
Finner dere gleden i de små tingene? Kan ett kompliment gjøre deg såå glad? Jeg har nemlig aldri tatt det innover meg, aldri blitt glad uten rus.
Det er som kroppen plutselig har fått smaken på å være normal, og det føles veldig godt. ! Jeg er veldig sliten i hodet av å hele tiden ta innover meg intrykkene, både med kjøringen som går som en drøm, hjelp til folk og hverdagen min, gruppa og styring med oppussingen og legebesøkene.
Men jeg er sliten på en veldig god måte, jeg får utrettet såå masse hver eneste dag, og det er så morro å endelig lykkes her i livet. Jeg er ikke redd lenger, jeg klarer meg, jeg er selvstendig, og har mitt liv.
Nå gleder jeg meg til å kjøre å møte barna mine i helgen! Første gang jeg kan kjøre og møte dem, for å finne på noe for dem! Tenk, 11år har jeg reist med båten, med lange dager med reise. Det har absolutt vært verdt det, men det har vært slitsomt psykisk til tider. Jeg nyter tiden med dem, og denne gangen kan jeg være uthvilt, frisk og høy på medisiner og livet. Endelig kan ungene mine se at jeg klarer meg, og at dem sier dem er stolte, bare betyr alt! For første gang kan jeg være mammaen deres, uten å være redd for å svikte dem. Jeg vet jeg ikke svikter dem denne gangen, jeg vet jeg har bygd meg opp, og kan være 100% tilstede for dem. Jeg er her, og jeg lever nå.

C4 fra gymgrossisten! Anbefales!



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg