Black friday og en covid-19 pandemi. Advarsel: Støtende innhold

 

 

Finn feilen i overskriften! Jeg finner nemlig veldig mye feil med den, og blir egentlig bare oppgitt når jeg sier setningen høyt. Covid-19 er ett faktum og nå har det nådd hjemstedet mitt også, til nå har det bare vært tall på nyhetene og vi har blitt skjermet i aller høyeste grad, her har vært noen tilfeller men det har aldri vært noen spredning her, før nå. Vi vet så godt at pandemien har nådd oss, og at vi overhode ikke vet hvem som er smittet eller hva som egentlig vil skje her vi bor.

Nærkontaktene til dem som er smittet er i karantene, men der stopper det opp, og nærkontakter av nærkontaktene slipper unna denne karanteneregelen og kan fritt gå hvor dem ønsker. Det er fredag og ikke bare en helt vanlig en, det er black friday og prisene på varene i butikkene er dumpet, det er også vettet til folkene som handler! Parkeringsplassene er fulle og butikkene overfylte med handleglade mennesker som ellers sitter mest hjemme i sine egne stuer og tar forhåndsregler for handling av mat og begrenser den sosiale omgangen som før pandemien var stor. Vi planlegger en anderledes jul og har blitt flinke til å holde avstanden til hverandre i butikkene, men alt dette er fullstendig glemt akkurat I DAG! 

Det virker som alle er flinke i ukedagene og planlegger godt når det kommer til det mest nødvendige, men på lørdager og SPESIELT på black friday så eksploderer hodet på oss og vi glemmer absolutt alt om disse lange månedene vi har lagt bak oss som overhode ikke har vært som normalen våres, vi har minst mulig kontakt med selv de nærmeste og bare venter på den store stormen som muligens vil ta livet til noen vi er glad i! TENK OM JEG SMITTER NOEN? Klarer jeg å leve videre med meg selv om jeg tar livet til foreldrene mine? 

I dag tidlig kjørte jeg pappaen min på julegavehandel fordi jeg trodde det ikke ville være så mye mennesker, og planla og gå ekstra tidlig for å hindre disse farene som er der. Flere ganger opplevde jeg angsten i kroppen, der mennesker går så nære meg at jeg får fullstendig klaus! Den ene personen gikk forbi meg og var faktisk borti meg! Og helt uten å bemerke seg dette.

Jeg selv gikk derifra, og jeg har overhode ingen planer om å oppsøke noen butikker i kveld! Jeg får helt angst i meg av å tenke på hva dette faktisk kan føre til. Hvorfor lage black friday i butikker når vi har en pågående pandemi som kan ta menneskeliv, og faktisk rive noen vi er glad i utav verden? Hvorfor ikke begrense dette til å gjelde bare på nettet? Hvor er alle forhåndsreglene og disse begrensede tiltakene nå når vi faktisk vet at viruset herjer rett utenfor stuevinduene våres? Når det i mars faktisk var helt bekstille i alle butikker, og jeg som lærekjørte hadde alle veiene for meg selv, fordi alle holdt seg hjemme for å unngå og bli smittet?  Er det slik at viruset er mindre farlig nå? Eller er det bare det at vi faktisk er drittlei av å leve så begrenset? For det er jo tross alt NÅ det er farlig og ferdes ute, ikke i mars da alle holdt seg innelåste i lange perioder. SKJERP DERE! Og jeg driter faktisk i om jeg får negativ respons på dette! Det er ikke rart at smitte sprer seg når butikkene bugner med handleglade mennesker på black friday! 

Jeg er selv i risikosonen og jeg har ikke tenkt å dø av ett virus for å få meg noen billige varer på overfylte butikker med masse mennesker som har en mulighet for å være smittebærere uten å en gang vite det. Det raser innvendig… jeg blir faktisk skikkelig forbannet om jeg dør av dette viruset, etter å ha levd det livet jeg har, jeg skal gå ut med en smell og ikke av covid-19

Her er gruppa til bloggen på facebook! Meld dere inn og få med dere de nye innleggene og noen overraskelser og videoer ifra hverdagen min! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg