Barna mine kommer på besøk! (Fosterhjemsbarn)

Det er morgen igjen her i vakre Bergen og dagene går superfort! Ferien våres som skulle bli ekstra lang da vi bestemte oss for og reise en dag tidligere har sust forbi! Nå skal vi nyte de siste dagene før hverdagen henter oss tilbake.

Morgentrynet
Vakkert i går kveld <3

Vi har virkelig fått påfyll! Og det trenger vi når vi snart reiser tilbake til alt vi har hjemme. Barna mine kommer på besøk og skal feire bestemors 60årsdag. Som alltid lar jeg ikke gleden ta overhånd før jeg vet dem kommer, og om jeg lar den ta overhånd så får jeg ikke gjort noe annet i tiden før. Jeg savner dem virkelig nå og kunne ønske dem kunne oppleve alt dette sammen med meg.

Jeg føler at jeg kan fikse alt annet i verden, at jeg kan bøte på alle skader og gjøre opp for meg, men når det kommer til barna kan jeg ikke gjøre stort annet enn og vise endring og være mor på avstand.

Vi har blitt ekte krabbefiskere i ferien!

Det eneste jeg kan gjøre er og bygge opp livet rundt meg og håpe at dem en dag i fremtiden vil ønske og være sammen med meg <3

 

Nå skal jeg våkne litt og ta fatt på denne fredagen og nyte dagen på ferie <3 jeg skal prøve og få alt utav disse siste dagene! Jeg har laget gruppe på facebook til denne bloggen, så bare søk opp bloggen der 🙂 masse spennende oppdateringer! 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg