Bare barna mine kan utløse slike følelser og reaksjoner

Alle følelsene og spenningene står i spenn akkurat nå, og jeg har vært igjennom hele 3 antrekk for anledningen. Jeg våknet momentant av klokka i dag, og kastet meg rett i organiseringen før jeg en gang hadde satt på kaffe! Temperaturen er høy før en slik tur som vi skal legge ut på i dag, og alt skal stemme og funke, noe det aldri gjør anyway. 

Før hvert eneste samvær så er jeg så fryktelig nærvøs, og det føles ut som hele magen er en eneste stor sommerfugl, som flakser rundt der inne og presser på, jeg er ett kaos av ett menneske på disse dagene, og jeg mister fullstendig bakkekontakten! Jeg ble litt småamper av å vekke min kjære, og da han skulle en tur i dusjen rant det nesten over for meg, så det tyder på at noe er i gjære, og jeg er dritnærvøs på godt norsk. 

I dag går turen til Førde der jeg har bestilt bord på restaurant til oss, og vi skal være sammen med verdens beste i noen timer <3 forventningene går i taket på slike dager, og jubelen slipper jeg løs, etter å ha temmet meg selv i en uke, for å ikke bli skuffet om det ble avlyst. Man går på eggeskall, alt kan skje, og jeg må la meg selv få lov å bare nyte.

Det er jo ikke lenge siden jeg så dem sist, men det føles som ett år uansett. Jeg er like nærvøs hver eneste gang, og blir aldri vant med denne følelsen i kroppen. Det er ikke mye som skal til for å dytte meg utpå kanten på slike dager, og nå ser jeg bare frem til noen timer i bilen for å roe nervene ned, og nyte for fullt disse få timene jeg får sammen med mine største motivasjoner og grunnen til at jeg velger livet <3 

Det blir alltid trøbbel når vi er på tur, så det er bare å følge med! See yeah!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg