Aske på Nordfjordeid terningskast 6! Anbefales på det varmeste

Annonseinnlegg

FOR en aften! Herremin! Vi er stappmett, tilfredse og føler oss så velkommen her på Nordfjordeid! Vi har verdens beste Kasper som har sminket meg i kveld, og hans mann rett over gangen på hotellet våres <3 og vi har vært på Aske her på Eid og spist den nydeligste maten jeg har spist i mitt liv! Den atmosfæren med musikken og pratende folk. Betjeningen våres bestod av en av lederene der Leon og Ine som serverte oss torsk fra Havfruen i Måløy og Askebab med herlige coleslaw og remulade som jeg kunne spist i hele natt! Torsken gikk ifra hverandre bare kniven var borti, og remuladen med pomes frites til satt virkelig kronen på verket! Dette var virkelig en matopplevelse midt i Eid sentrum, og i dette herlige selskapet kunne kvelden ikke blitt bedre. Romantisk dobbeldatemateriale! Vi kosa oss, og alle fire var helt stille mens vi spiste maten, og bare nøt. Vi fikk servert ripsdrikke, brus, vann og en nydelig kaffe. Og for meg som er avhengig av kaffe tok meg selv i å sitte å lukke øya når jeg drakk den. Til dessert fikk vi noe spennende som smakte smultring uten den ekle smultsmaken med bærkrem, det var nydelig men jeg klarte ikke spise opp etter all maten. Helt nydelig.
Magisk plass, og en ny opplevelse for meg og mine kjære rundt bordet. Tusen takk for ypperlig og kjapp service, vi kommer igjen!

C4 fra gymgrossisten! Anbefales!

















2 kommentarer
    1. Vi kommer igjen ved første anledning, for dette var veldig rimelig, og jeg tenker på torsken deres ennå 😊 velger som regel ikke fisk, men denne anbefaler jeg alle jeg møter. Stemningen satt spissen på det hele og jenta du hadde med deg var effektiv og veldig søt. Merker att dem trives i jobben sin, og att mat er viktig å gøy! Kjekt det kan være litt eksklusivt eller føles eksklusivt i midten av Eid sentrum <3 vi digger deg Leon

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg