Arbeidsfordelingen i hjemmet <3

Annonseinnlegg

Jeg har ALLTID vært ett rotehue, og har aldri hatt orden i hjemmet mitt. Det har alltid hopet seg opp med klær rundt meg, og jeg har alltid hadde haugevis med ting overalt rundt i leiligheten. Det har aldri vært en plass jeg har sett på som mitt hjem, og egentlig aldri vært en plass jeg har ønsket å oppholde meg av trivselen sin del, men det har forandret seg så sinnsykt mye etter jeg møtte min kjære.
Jeg har plutselig begynt å sette pris på at ting ligger på faste plasser, og tanken er at å rydde huset til helg Max skal ta en halvtime om man har orden på sakene sine, og jeg merker hvilken indre ro dette gir meg! Aldri hadde jeg trodd at dette ville ha så stor effekt også på det psykiske.. hvem hadde trodd liksom.
Om man har orden rundt seg så tenker man klarere og det blir mindre kaos!
Så all cred til min kjære som har klart å omforvandle meg og gjøre meg mer strukturert og ryddig, for det har virkelig vært en stor oppgave.
Nå når jeg har Komt meg litt på beina igjen etter ryggbruddet har vi inngått en grei avtale på at jeg lager middagene, så vasker han opp og det passer meg HELT utmerket, da jeg hater å ta oppvasken… grei fordeling i heimen, så deler vi på alt det andre som skal gjøres.
Ett rent og ryddig hjem er sterkt undervurdert og noe jeg setter mer og mer pris på når jeg ser de positive sidene ved det.
Nå er det mørkeloftet som står for tur, og vi skal tømme for alt som skal kastes, og sortere alt som skal oppbevares der 🙂 planen er å leige en kontainer om noen mnd og tømme alle rom i huset for ting vi ikke skal ha mer 🙂 ingen poeng i å ha ett så stort og flott hus om en skal oppbevare masse ting som passer best på bosset, så blir deilig å få det gjort selvom jeg ikke kan bidra så mye med løfting! Sortering og organisering kan jeg utmerket, så får bidra med det jeg kan der 🙂

Min kjære fikk seg jobb i går <3 så nå kommer rutinene i hverdagen sigende på oss for første gang, så nå er det tidlig opp mandagene for å starte uken og ta heilt fri fredagene kl 15 for så å nyte helgene på en helt annen måte enn når begge gikk hjemme. Jeg ser virkelig frem til dette og er skikkelig stolt over mannen min som bare hopper i en ny jobb og gjør så godt han kan!
Gleder meg til jeg kan jobbe igjen, men jobben min venter og jeg må ta meg god tid på kropp og sjel 🙂
I natt våknet jeg kl4 i en pøl igjen, det har blitt en vane! Må bare komme meg utav sengen og bytta alt av klær, og når jeg har kommet så langt så får jeg overhode ikke sovet igjen, så da må jeg bare stå opp og starte dagen, uansett hva klokka viser.
Det er ett under at jeg klarer å holde det gående, iallefall sånn jeg holdt det gående i går med møter, og MASSE gåing .. men jeg fikk det sannelig svi for det i går kveld med smerter og hekseskudd.
Håper dagen i dag ikke blir smertefull og at jeg får masse utav denne dagen også 🙂 skal i banken med passet mitt og jeg har en dobbelttime med kjørelærer utpå dagen <3 jeg våkner med gode tanker hver dag, og jeg føler at ingenting kan gå galt for tiden. I går kom de positive opplevelsene på løpende bånd hele dagen, med gode nyheter.. på slutten var jeg helt ferdig av gledesrus 😛 godt å kjenne på at en lever og får til ting!
Snart vekke min kjære å sende han på jobb! Ha en fantastisk onsdag alle sammen <3 kommenter gjerne og del 🙂

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg