Åpnet ett gammelt sår i dag og det føles godt! Jeg ønsker å lære dere alt dette fantastiske <3

Reklame | Gymgrossisten.no

Annonselinket innlegg

Jeg har vært på en grav i dag som har sittet langt inne for meg å klare. Det er den vondeste å besøke, og jeg har utsatt dette i 7år nå. I dag hoppet jeg i det og fikk det unnagjort, fordi jeg vet jeg kan takle det nå, uten å falle utenfor selv og bli deppa igjen. Jeg er sterk nok nå til å ta ett oppgjør med fortiden min og konfrontere alle disse tingene som har ellers har gjort for vondt å fronte slik. Det føles godt nå, men jeg kjente at tårene presset på og tankene gikk tilbake til den gang da. Men nå har jeg det fint sammen med mine kjære, og det føles godt å ha vært der, og ikke fått den reaksjonen jeg ville fått om jeg hadde gjort dette før.
Før hadde jeg nok gått rett i kjelleren og begravet meg selv i dårlige tanker og blitt deppa.
Jeg føler jeg er rustet til å gjøre slike ting nå, jeg er sterk nok 🙂 og jeg har alt jeg trenger i livet for å klare meg!
Nå sitter jeg og plager mammaen min med kommentarer som får henne til å flire, og det føles godt! Vi har det godt vi to <3 så lenge vi lærer å kommunisere så blir vi ett godt team fremover, det er jeg sikker på!
Min kjære er i strålende humør i dag og vi kosa oss masse og ting kunne ikke vært bedre! Vi har satt klare regler og grenser for oss selv, og det føles utrolig godt sammen med han. Vi sliter liksom med akkurat det samme, bare at jeg har kommet ett steg videre med å finne utav ting, og funnet min terapi. Han kommer sigende etter meg, fordi jeg gjør han obs på tegnene, og forteller hvordan jeg hadde det da jeg var på akkurat samme måte. Man skal ikke ta imot ting uten å si ifra om sine egne grenser, man skal ikke få dårlig samvittighet for å si klart å tydelig ifra, og ingen blir sure om du forteller dem dette heller. Jeg har hele livet vært en taus person som har bare tatt imot alt som har kommet min vei, jeg ble mobbet hele barne og ungdomskolen uten å tørre å åpne munnen, og jeg kan lære det videre hva det gjør med deg som menneske. Det går kun utover deg selv 😉 det bygger seg opp som store knuter i magen og får deg til å eksplodere en dag. Det er bedre å ta ting etterhvert og stå opp for seg selv og sette klare grenser for hva man tolererer 🙂
Folk som behandler deg dårlig er kansje ikke obs på at dem gjør det en gang! Og det er ikke dem som ikke får sove om natta.
Jeg tenker å være modig nok til å ytre hva man føler er vanskelig, og dette kan ta mange mange år! Jeg brukte alkoholen til å snakke, fortelle hva jeg egentlig mente og for å gråte. Jeg brukte rusen som ett middel for å få ut det jeg måtte få ut, og uten den lukket jeg meg igjen. Den ble som min terapi, og jeg innser hvor dumt dette har vært. Men jeg har altså brukt 32år på dette, og jeg tenker at jeg er en ganske så smart person, og burde jo ha skjønt dette for lenge siden, men så langt inni rusen kan man bli, at man blir forelsket og betatt av den, uten den er alt kjedelig, det skjer ingenting og det blir ditt alt. Rusen er altoppslukende, fordi du slutter å bry deg, selv om dine nærmeste som du bare bruker for å komme deg frem.
Man må bare finne sine måter å få ting ut på, i steden for å drikke seg full og snakke om ting, for da kommer ting feil ut, og det blir bare rot igjen. Jeg har funnet min måte, og jeg gleder meg til å se lyset i øya på dem jeg er glad i når dem finner sin vei.
Jeg er gal men jeg er rusfri, og jeg er akkurat den samme jeg alltid har vært bare edru og klar i talen min. Det som kommer utav munnen og mine meninger er akkurat dem samme som før, bare at jeg var for drita til å ytre den på en konstruktiv måte. Jeg tenker klarere fordi jeg ikke tenker på å drikke øl dagen lang, og jeg får gjort så mye mye mer enn jeg noengang kunne drømt om!
Dere jeg har rundt meg har reddet livet mitt, dere har gjort meg så mektig og sterk at dere ikke aner det! Det er dere som har fått meg til å gjøre dette, og jeg elsker dere for det. Jeg trenger samtlige av dere, fordi dere har egenskaper som er unike, og jeg gleder meg til fortsettelsen på denne reisen dette blir. Jeg er klar for nye eventyr fordi det er så masse å se frem til! Og akkurat nå ser jeg frem til kaffekoppen som står klar på bordet og lage mat ilag med min kjære som snart er min ektemann <3 livet er så enkelt på denne måten, og alt handler om hvordan man selv tenker, det ligger i hodet ditt.

C4 fra gymgrossisten som vi her i heimen anbefaler til før treningen! <3




CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg