Å stå frem med spiseforstyrrelser føles like ille som å stå frem som en rusmisbruker

God morgen kjære lesere! 

I går var jeg atter igjen på kontroll med blodet mitt, da jeg har en autoimmun blodsykdom som jeg nå har kontrollen over. Etter kraftige behandlinger og lang tid med uvisse er blodplatene mine normale igjen. Men det har dukket opp nok ett problem.

Jeg er ganske så ærlig på denne bloggen men har prøvd og dekke over hvor ille det faktisk har blitt, maten og jeg har alltid hatt ett ekstremt anstrengt forhold til hverandre og nå spiser jeg bare når jeg faktisk blir fysisk dårlig. I går kom det frem på også blodprøvene at jeg kutter maten.

Når det kommer til autoimmune sykdommer så aner dem ikke hvor disse kommer ifra, eller hva som har utløst dem. Noen dårlige blodprøver kan være nok til og sette igang karusellen igjen og jeg er faktisk livredd for nok en runde med blodsykdom, massiv prøvetaking og angst. 

I går innså jeg hvor ille det faktisk har blitt da jeg måtte hvile på vei til sykehuset og var fullstendig tappet for energi hele dagen. Det at jeg har en spiseforstyrrelse er ikke noen hemmelighet men jeg merker at jeg bagatelliserer den og koster den under teppet ofte. Nå må jeg faktisk gjøre noe med også denne delen av meg.

Å stå frem og si at man har problemer med det mest naturlige ett menneske kan gjøre er flaut. Jeg føler jeg har klart alt annet i livet, både når det kommer til ruskutt og å komme tilbake til livet, men en viktig ting er akkurat like sykt som det alltid har vært.

Jeg er klar til og ta tak i dette, jeg makter ikke at dette skal være den tingen som gjør meg syk, jeg har levd med spiseforstyrrelser hele livet og makter faktisk ikke at dette skal være den delen av meg som jeg ikke klarer og forandre. 

I dag er dagen da jeg faktisk skal åpne meg til psykologen min om akkurat dette, i dag er dagen da jeg faktisk skal ta grep om dette og gjøre noe med det. Jeg makter ikke og gå aleine og skamme meg over dette lenger, og ærlighet er faktisk det eneste som kan få problemet utav verden. 

Åpen ærlig og rusfri

 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg