Søndagskrise og søndagsdrama ifra oss bloggerne på Vestlandet

Det er søndags morgen men langt ifra noen tid til avslapping og å holde helligdagen hellig! jeg skal ærlig innrømme at jeg er så stresset at jeg mange ganger har vurdert og bare ta meg en røyk.😂  Stua er full i klær til tørk, ingen kofferter er pakket og min kjære sover ennå, jeg lager meg lange lister i hodet over alt som burde blitt gjort og straffer meg selv hardt når jeg ikke kommer i mål. Noe jeg tror gjelder veldig mange av oss. Kontrollfreaken inni meg skriker av raseri, men jeg velger og ikke lytte lenger.❤️

Innimellom slagene forbereder jeg og finskriver det jeg skal fremføre i morgen, i morgen er dagen da det hele starter og jeg prøver og stenge ute all støyen som egentlig ikke betyr noe. Jeg er i sonen, der jeg bør være før jeg skal stå på en scene og jeg kjenner igjen følelsene ifra tidligere opptredener. 

Huset står på halv åtte, alt er kaos men inni meg kjenner jeg på en fred over å ha kontrollen på iallefall noen ting, disse tingene som betyr noe. Jeg er edru, jeg er fortsatt røykfri på tross av en lørdag utenom det vanlige, jeg har skrevet masse til fremførelsen og føler meg trygg på tross av at jeg skal gjøre det største jeg noensinne har gjort. Så lenge jeg beholder denne freden i sjelen min så tror jeg faktisk at alt går bra. 

I går fant jeg ut at jeg ikke er ett særlig bra menneske under press og røyksug, jeg fant ut at jeg viser mine verste sider noen ganger og er glad jeg har en mann som forstår. På ett tidspunkt hadde jeg lyst og stikke ut mine egne øyner i frustrasjon. 😂

I dag må jeg ta en time av gangen, få gjort litt og litt og beholde freden. Noen dager må man bare tviholde på disse små tingene man har.

Håper dere har en deilig og fredfylt start på denne søndagen, så blogges vi snart igjen.❤️

 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

5 kommentarer
    1. Synes du er rå flink. Myye som skjer og du tar fortsatt de rette valgene. Og det at du valgte å kutte røyken også, det er veldig godt gjort.
      Håper du valgte å kutte fordi det var en uvane du ville kutte..NÅ! Viktig at du gjør det fordi du virkelig vil, for DIN egen del. Det er vanskelig, men med den rette innstillinga,, ja da klarer man det meste. Kutta ut selv for 16 år siden. Og kan fortsatt drømme om røyk, har også smakt. Det tok ikke mange dagene fra jeg ga meg, til røyk smakte grusomt.
      Vet du klarer dette. Og om du skulle ryke på en da…. så kutter du den bare ut igjen.
      Stå på, vet du klarer det. Lykke til med alt du skal gjøre nå fremover🌻😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg