Starter med blanke ark og gir aldri opp

God morgen kjære lesere! jeg håper dere har hatt en god natt og at dere har mange spennende planer for helgen.

I går fikk jeg en nedtur da jeg kjørte helt til Bergen på en real bomtur. Planen var og ha en trippeltime når jeg først kjørte så langt, jeg skulle få time for operasjon og en plan for veien videre. Det eneste jeg gikk derfra med var skuffelse i magen og mange mange timer med engstelse forgjeves.

Jeg har også hjulpet noen som akkurat har flyttet hit med og komme på plass og inni systemet. Det ble søkt til nav 3 uker før han kom hit og ble lovet gull og grønne skoger, han sitter fortsatt uten hvitevarer, uten mulighet til og lage mat eller vaske klær. Det er 16 dager siden innflytting, mange lovnader om fortgang og INGENTING som har skjedd. 

Hadde jeg tatt innover meg alt dette kunne jeg bare gitt opp, jeg starter dagen med blanke ark og legger bort alt som har skjedd, alt jeg ikke kan forandre legger jeg ikke energien i og prøver og gjøre det beste jeg kan med dagen jeg har foran meg i dag.

Etter 16 timer i bil i går kjenner jeg at jeg er sliten mentalt men i dag er en ny dag og nye avtaler som må gjennomføres. Det er fredag og snart helg og jeg ville nødig ødelagt den med negative tanker og dra med meg uka som har gått inni den, det slipper jeg nå når jeg har fått lettet hjertet mitt.

Ønsker dere en fantastisk start på denne deilige fredagen! så blogges vi snart igjen.  

 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer
    1. Fortiden har vært, fremtiden kan du påvirke litt, men dagen i dag kan du bestemme deg for å leve..uten gårsdagens bekymmer.

      Vi alle som følger deg, vet du gjør max av det du setter deg mål for. Men det som har skjedd…. spist er spist som man sier. “Smør” deg ei helt ny skive i dag, med ferskt pålegg, og lag deg en god fredag og helg. 🤗

    2. Du er klok og sterk og sta og jeg også prøver å unngå å dra med meg uka inni helgen for den skal være avslappende, nytes og lade opp til en ny uke. Ha en fantastisk god helg 😀 🌞 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg