2020- Året jeg forandret verden, litt

Det er litt trist og vemodig og ta farvel med år 2020, dette har liksom vært “mitt” år og nå er det snart over. For meg selv har jeg forandret hele verden, og for mange har jeg forandret den litt. Jeg har brukt året effektivt og har kommet meg etter en stor ryggoperasjon etter at jeg knakk ryggen bokstavelig talt rett av, jeg har forhåpentligvis bekjempet og vunnet over en livstruende blodsykdom, jeg har valgt ett rusfritt liv og har faktisk stått ved mitt ord, jeg har bana vei for alle vennene mine og de jeg er glade i som fortsatt er i rusen og vist alle at det faktisk er mulig! INGEN trodde på meg, og da mener jeg virkelig ingen… det fantes ingen håp for meg, før denne skjebnesvangre dagen i desember i fjor, den forandret hele meg både fysisk og psykisk og jeg hoppet utfor stupet og ga meg fullstendig hen til å faktisk velge ett liv uten min beste venn og eneste medisin som fungerte, rusen. Jeg har fått den ære og få lov og starte en selvhjelpsgruppe i den lille byen Måløy, og det har blitt gjort mange forsøk på dette før, men jeg har faktisk klart det! jeg har blitt valgt inn som vara i Rusettervernet i Sogn og Fjordane og jeg har klart å ta lappen! jeg har kjøpt min egen bil og har byttet vinduer i hele huset, jeg har bygd meg ett hjem her sammen med mannen som jeg skal gifte meg med, jeg har kontakt med barna mine som aldri før og er helt fullstendig ærlig med alle rundt meg og ikke minst meg selv. JEG har bygd meg opp slik at jeg er sterk nok til å ta alle disse hindringene og krisene, jeg står i dem for første gang uten å hvile meg på rusen, min eneste medisin og utvei har jeg lagt bak meg og ser meg aldri tilbake.

Året som har gått har vært kaotisk på alle kanter og jeg har lært mens jeg har gått veien, jeg har kjent på denne gnuende følelsen inni meg og redselen for å sprekke, jeg har stått i konflikter der det eneste jeg har ønsket var å forsvinne ifra jordens overflate og jeg har måttet konfrontere det vondeste av det vonde jeg bærer på, jeg har kommet styrket utav det og kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg ikke knekker. Jeg bærer på mange skader og men som helt sikkert aldri vil gro helt sammen, men jeg er ikke lenger redd for å vise det og i året som har gått har det kommet så mange mennesker inni livet mitt som har bergtatt meg og kastet meg inni disse relasjonene jeg aldri ville turt og ha før. Jeg har lært og ha tillit til andre mennesker, noe som ble ødelagt allerede da jeg var ett lite barn, og nå kunne jeg aldri vært foruten alle disse menneskene jeg vet har ryggen min, vi mennesker er flokkdyr men jeg har aldri hatt en flokk, nå er jeg beriket med så mange mennesker som ønsker å være en del av denne flokken min, og det gjør meg helt vanvittig stolt og redd! det er skremmende og skape relasjoner, gi tillit og vise kjærlighet, og jeg har aldri før sagt til noen at jeg er glad i dem som i år. Jeg har fyrt ned garden som alltid stod oppe før og har aldri grått så mye i hele mitt liv som nå! jeg føler, jeg lever og jeg elsker livet! 

Så mange ganger iløpet av dette året har jeg gått med en tanke i hodet om at viss jeg ikke sprekker nå, så sprekker jeg aldri, og jeg har faktisk klart det. Det er for meg helt vanvittig at jeg ikke har sabotert for meg selv og faktisk fullført disse tingene jeg har startet! jeg er ikke lenger redd for å lykkes, jeg føler at alt jeg tar i blir til gull og jeg mener at alle fortjener å smake på denne følelsen. Jeg ønsker å ta med meg alle som ønsker det på denne veien, men da må en ville det selv! det eneste jeg kan si er at i sluttenden er alt bare verdt det, alle tårene og smertene og fortvilelsen, det er bare verdt det. At jeg er edru fortsatt hadde INGEN trodd, ikke jeg selv en gang, jeg trodde virkelig ikke at det var mulig og leve ett liv uten rusen, ikke ett fullverdig iallefall.. Når jeg klarer dette her, så klarer alle det. 

Aldri gi opp, den som gir seg er faktisk en dritt og bare bit alt i deg. Ikke gi opp fordi det blir tungt, bare tro på deg selv og det du står for. Den eneste som kan gjøre dette er faktisk deg selv, og du klarer akkurat det du bestemmer deg for. Fuck rusen, den er ikke verdt deg!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg