100215 sidevisninger på bloggen om rusen og livet!

Dette her er bare helt sykt! jeg klarer ikke å ta det innover meg en gang og det føles så uvirkelig! bloggen som ble til ved tilfeldigheter og som har gitt meg så mye begynner og ta form og bli stor! terapien jeg får utav den kunne jeg ikke fått noen andre steder og hvordan denne lille bloggen har forandret livet mitt kunne jeg aldri spådd på forhånd. Jeg er så takknemlig, virkelig! jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å sitte her og være så glad i en blogg, og aldri hadde jeg trodd jeg ville si at bloggen faktisk er en jobb. 

Bloggen har vært med meg igjennom mange traumer og situasjoner som har preget meg, den har vært med på alle turene jeg har hatt og alle reisene i fortiden som har gjort at jeg har blitt bedre kjent med meg selv, den har blitt en del av familien min og alle er med på både bilder og ideer til hva vi kan legge her og hva som ikke er greit og dele og jeg aner ikke hva jeg ellers skulle bedrevet dagene med om jeg ikke hadde denne! den har blitt mitt talerør når jeg har noe viktig på hjertet og for første gang i mitt liv bruker jeg stemmen min, for første gang er jeg ikke lenger redd for mennesker og jeg finnes ikke redd for å ta dere inn. 

Jeg er ett menneske med alvorlig sosial angst og bare noen dager her hjemme uten å være sosial ville kastet meg tilbake til den, men siden den dagen jeg åpnet denne bloggen har denne angsten for mennesker forsvunnet og jeg føler meg som født på ny. Jeg regner med at å kutte rusen er en del av faktoren her, men åpenheten har gjort godt for min psykiske helse og jeg akter å fortsette! jeg får en slags mektig følelse når jeg kan sitte her og skrive om kampsakene mine og faktisk bli hørt! jeg føler jeg er noe, betyr noe og kan gjøre en forskjell…. 

Livet mitt er komplex som diagnosen min, jeg har kjent på alle følelsene som er i registeret, jeg har tapt mange kamper og vunnet ett par og jeg håper at jeg kan bruke fortiden til noe positivt, det ville som sagt vært ille og driti seg ut så mange ganger som meg uten at noen kjenner lukten etterpå og jeg føler lenger ikke for å fortrenge livet som har vært for så og gå videre, jeg ønsker å grave meg ferdig i alt, finne ut hvorfor og hvordan for så og gå videre smartere enn noengang! 

Akkurat i dag er jeg stoltere enn en hane! jeg har virkelig troen på denne lille bloggen min og jeg har troen på fremtiden til både meg selv og alle andre som har slitt litt i dette forunderlige livet! del bloggen folkens! 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved 

å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg