Mitt barndoms paradis oppfølger <3

Annonseinnlegg

Da sitter jeg i soffaen min fra Fagmøbler i polljen og kosa meg gløgg ihjel! Vi e akkurat kommet hjem fra en kjempefin tur til vakre Selje! <3 det blei mørkt for oss, så vi valgte å utsette Vestkapp, og ta det en dag vi kan nyte den nydelige utsikten og ta masse fine bilder!
Vi var på Coop og jeg fikk med meg tilbudene jeg har som medlem! Hehe.. gnetalus! Men jeg kjøper det som er billig og jeg vet jeg får gitt videre, enn så lenge av egen lommebok. Jeg fikk brødvarer til halv pris, og masse annet godt, til 200kr, så jeg klager ikke på dette. Mamma møtte noen som fortalte att hun leste avisen til sin kjære mor på 90år fordi hun var så imponert over meg, det gjør meg lykkelig som menneske, att dem i Selje også snakker om denne viktige saken jeg snakker så høyt om, og som gleder og engasjerer meg så kraftig att jeg blir ordentlig forbannet og lager youtubevideo om det, for å få ut min mening. Men dette har aldri skjedd meg før, att jeg har funnet ordene for ting, for jeg har holdt kjeft i 32år, og det tuller jeg virkelig ikke med. Jeg har kun snakket med en knippe folk, og de nærmeste vet ikke om tingene som kommer på denne bloggen til tider. Jeg deler traumer jeg har holdt inni meg i så mange år, så jeg har ikke hatt tilliten til att noen ville høre på meg, tenke att jeg var viktig nok til å lytte til, og jeg har vært veldig lukket og ikke stolt på noen! Og da mener jeg ingen. Jeg har aldri stolt på noen jeg har vært sammen med, jeg har aldri stolt på mine nærmeste familie og jeg har ikke hatt tro på noen i systemet. Det har vært verden imot meg hele veien, har jeg trodd i mitt eget hode, og da blir du ikke en utadvendt og glad person uten angst for alt rundt deg.
Angsten min er borte, og jeg har blitt ærlig i min tale, jeg har blitt god på å formulere det jeg tenker og forteller akkurat hva jeg har på hjertet til samtlige som vil høre på meg. Jeg har ikke løyet en setning siden 18. Desember, og etter jeg begynte på medisinene mine har jeg virkelig blitt ett annet menneske, som de fleste liker heldigvis. Men jeg er alvorlig travel også, så jeg må rullere på de nære rundt meg, ellers blir dem innlagt og ikke jeg 🙂 det er viktig å ta hensyn til alle rundt meg, og jeg er bevisst på min tilstedeværelse, jeg prøver å tilpasse meg samfunnet og dem jeg møter, og det er første gang for meg, så jeg vil komme på noen smeller, jeg kommer til å drite meg ut, men så lenge jeg er åpen ærlig og rusfri, så kommer det ikke fylleprat ut, jeg er sunnere, spiser riktig (ikke alltid), jeg har ett Sunt og godt forhold til min forlovede, mine foreldre, mine venner og alle de bekjentene jeg møter nå i dette nye universet av ett liv JEG har jobbet for og skapt meg.
Jeg tenker att så lenge jeg er så trygg inni meg, sånn på privaten, så har jeg så mye å få ut, jeg har så mange ideer som kan hjelpe, og jeg ønsker å bidra til ett bra samfunn der vi ikke dømmer hverandre. Jeg har valgt å være helt ærlig med dere, og brette ut sjelen min og tilogmed vist meg halvnaken på denne bloggen her, da tenker jeg att jeg fortjener en viss respekt ifra dere også, og att dere setter dere inni situasjonen min, selvom det er vanskelig. Eller att dere faktisk setter dere inni historiene mine, og forstår hvorfor jeg har ett slikt behov for å tømme meg akkurat nå.
Jeg dør heller enn å ta meg en tuborg til, jeg dør heller av blodet på torsdag enn å våkne opp en morgen til å ikke huske gårsdagen. Og jeg ønsker aldri å være så fortapt att jeg ikke ser lyst på morgendagen. Jeg orker ikke mer, jeg kommer til å dø om jeg tar meg en fest til, det har legen sagt rett ut! Jeg vil blø ihjel, en blodåre inni hodet mitt eller magen kommer til å sprekke siden jeg har så lite blodplater, og alt vil være forgjeves.
Jeg har levd livet med ett stort ønske om å bare forsvinne, i så mange år har jeg prøvd å ta mitt eget liv, og jeg har tenkt omtrent hver eneste dag att jeg ønsker å dø. Men nå har jeg ett stort ønske om å bli gammel, bli bestemor, bli gift og bli en stor ressurs for dette lille samfunnet våres som er lukket fortsatt for oss som sliter! Jeg ønsker fokus på meg, fordi jeg roper høyest i gt 1 på butikkene, jeg ønsker fokus i avisene, jeg ønsker att denne saken kommer frem i alle sosiale medier, så alle får det med seg.
Jeg ønsker å gjøre noe med holdningene våres som er totalt feil! Det viste gårsdagen meg, att det finnes fortsatt ett par stykker som ødelegger for alt arbeidet jeg gjør, med holdninger som jeg ikke lenger er svak nok til å ta til meg, og bli såret av. Isteden blir jeg forbannet, og gjør noe med det! Jeg vil ha en ynskyldning, jeg vil ha en forklaring, fordi jeg føler meg krenket.
Og etter alt arbeidet jeg har lagt ned i min egen rusfrihet, så krever jeg for pokker respekt for den også! Det blir ikke lett, og har vært ett helvete på jord for meg hele livet. Jeg har ikke hatt noen, jeg har ikke hatt rotfeste og fred i sjelen min! Jeg har ikke hatt til mat, jeg har vært en gjeldsslave siden jeg var 18år gammel! Jeg har slitt med sorg etter barna mine som jeg har kjempet for siden dag 1. Jeg har blitt misbrukt, slått omtrent ihjel! Jeg har vært nedi helvetet og klart å klatre meg opp den lange veien.
Jeg har sånn styrke inni meg etter den veien jeg har gått, og angrer ikke på noenting, fordi det har gjort meg til den jeg er i dag!

JEG KREVER OPPMERKSOMHET OG RESPEKT FOR MIN RUSFRIHET OG MITT MOT TIL Å FORANDRE HOLDNINGENE TIL FOLK, GJØRE NOE FOR MINE BRØDRE OG SØSTRE SOM SLITER MED DET SAMME SOM MEG. LES OG LÆR!

Annonse fra Ellos, og elektronikk! Her trådløs mus til en billig penge 🙂






149kr for trådløs mus

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg