Livet mitt tok en ny vending i dag!

Reklame | Gymgrossisten

Annonseinnlegg

Etter samtaler i dag ser jeg at fremtiden min blir mer spennende å givende og mer lærerik enn jeg noen gang kunne forestille meg, og jeg ser at arbeidet jeg gjør nå faktisk kan bli en jobb. Det kan bli noe jeg kan jobbe med for resten av mitt liv, om jeg ønsker og klarer. Og ønsker og klarer vet jeg at jeg gjør. Jeg har alle forutsetninger for å gjøre en kanonjobb i dette arbeidet, og jeg har alle erfaringene jeg trenger for å møte brukere på den måten dem fortjener og trenger. Jeg kjenner dem, jeg har vært hos dem, jeg har hatt det slik som dem har det nå, jeg vet hva grep som skal til, jeg vet hvor skoen trykker, og jeg har lært meg på den harde måten hvordan jeg skal løse de ulike situasjonene.
Det kunne ikke blitt mer perfekt det vell! Jeg gleder meg til fremtiden som aldri før. Jeg har så masse å sette meg inni, så masse mer å lære og så mange å hjelpe med det jeg har! Jeg har så mange ting jeg kan gjøre for å lette og forbedre livene til disse menneskene som fortjener det så høyt, og det bygger opp en motivasjon for meg som gagner meg selv! Jeg blir bevisst på min egen rusfrihet hver eneste dag, jeg får ordnet tingene for meg selv også i samme slengen, jeg får lærekjørt masse i jobben, og jeg får alle de gledene av positive beskjeder jeg kan sende videre, til dem som blir hysterisk glade for veldig lite!
Jeg har alt å vinne på dette her, og jeg og Sebastian har det utrolig morro på veien!
Organisert har jeg alltid vært, men ikke når jeg drikker og jeg har alltid likt system. Når man lager lister så har man noe visuelt å forholde seg til, og med alle de kontaktene jeg nå kjenner, og har i ryggen, så ønsker jeg tverrfaglig samarbeid på kryss og tvers av fagfeltene. Sånn at alle vet alt om situasjonen, og samarbeider daglig for å bedre menneskers liv.
Det er så mange ressurser hos oss som rusmisbrukere, vi er helt ulike mennesker med helt ulike behov, vi har bare samme problemet. Vi trenger den samme tryggheten i hverdagen, den samme rutinen i livet og vi trenger at noen lytter til oss når vi trenger det. Vi trenger ikke rådene dine, eller belæring om hva vi bør gjøre, vi behøver bare å tømme oss for frustrasjon og sinne som har bygd seg opp for oss. Har vi ett eneste møte der vi får positive ting utav det, og vi ser at dere jobber for oss, så vil respekten komme med en gang og du vil se i ansiktene våres at angsten, og all bekymring renner av oss! Vi er ikke forbannet på dere, og forstår veldig godt at dere gjør bare deres jobb, og dere gjør en fantastisk innsats! Men når vi ikke får frem poenget i endeløse diskusjoner, eller får kritikk imot oss stenger vi bare av og blir sinte. Vi er ikke sinte ellers vi, vi er ikke utagerende og overhode ikke voldelige. Men når det koker over så koker det. Da har vi kansje vært hjemme over mange dager og bygd opp dette, og når dere først ser oss ute virker vi som noen idioter.
Det er ikke slik vi vil være og det er synd at samfunnet ellers får dette som førsteinntrykk om oss, som egentlig er en stor ressurs for dere!
De beste musikerene jeg kjenner er rusmisbrukere, de smarteste ordene jeg har hørt har jeg hørt når vi har drukket tuborg, fyllesjuke sammen. De morsomste menneskene er dem som er rusa og det finnes så mye arbeidskraft i desse menneskene at det er synd det går til spille. Jeg ønsker å bruke alle disse ressursene vi har og få noe utav det, og jeg tenker dette vil skape masse motivasjon når dem ser at dem duger til noe annet enn å drikke eller ruse seg 🙂 motivasjon er det eneste som kan få en til å finne glede i livet sitt det vet jeg alt om. Uten den så blir dagene lange, triste og det er ikke rart man drikker bort kjedsomhet og sorg. Jeg har mange ganger møtt systemet, fått masse dårlige beskjeder for så å drikke meg sanseløs. Dette har vært min måte å takle de fleste følelser på, så hvorfor ikke akkurat i møtet med systemet?
Det å bli møtt med respekt er viktig og vesentlig! Begge veier! Og å holde det man sier. Jeg har ennå ikke sviktet der og det er som en bibel for meg. Sier jeg at jeg skal fikse noe, så kan folk stole blindt på dette, og det vil dem se etterhvert som jeg lover og dem ser at ting skjer. Det står ikke på vent med meg, jeg pusher dem rundt meg til svar og tilbakemelding, uten å være uhøffelig eller for pågående. Det er min plikt videre, for jeg vet hvordan denne ventetiden kan være, den er helt jævlig, og det ønsker jeg ikke å påføre andre.
Gruppe og blogg har ingenting med hverandre å gjøre, det vil aldri være noen sammenheng mellom det arbeidet jeg gjør og denne bloggen her. Denne bloggen handler om meg og mitt liv, og er min terapi. Hva som skjer i gruppene, i jobben jeg gjør ellers eller hvem jeg har kontakt med. Det har overhode ingenting med denne bloggen og gjøre, og jeg setter mitt taushetsløfte høyt. Jeg har aldri vært noe på bibelen, men denne har blitt min bibel og veiviser. Løftet mitt om ærlighet åpenhet og rusfrihet står også som en veiviser og en pakt med meg selv.
Det blir aldri brutt, og det sverger jeg på. Jeg sverger ikke til dere, men til meg selv om å holde det denne gangen, fordi jeg aldri svikter meg selv til å forfalle igjen og ødelegge meg selv mer.
Denne fremtiden som ligger foran oss blir mer spennende enn jeg forventet, og det kribler i hele meg! Denne har ført til mange positive ting, og vi er fortsatt friske alle mann!

C4 fra gymgrossisten som vi anbefaler til før treningen. Den blir mer intens og pulveret gir det ekstra power. 349kr for denne boksen!

349kr gymgrossisten

CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg