Kjøkkenet mitt er strøkent, oppussa og livet kunne ikke vært bedre!

Reklame | Gymgrossisten

Annonse

Denne dagen har vært helt fantastisk for lille meg! Den startet som alltid, og jeg tenkte at det ikke kom til å bli noe utav denne dagen heller, som regel ordner det seg, men det er slitsomt å være avhengig av andre hver gang jeg skal noe! Jeg gidder ikke sitte i mange uker å planlegge å tømme huset og belage meg på hjelp lenger. For det nytter ikke! Nå gjør jeg alt selv, og slipper utgifter til arbeidere. Like greit, og masse masse mindre indre uro for meg selv. Jeg har mannen min som tar de tunge løftene, og har bilen min som tar en del.
Så tar jeg ting innimellom og fokuserer heller på oss og vårt. Orker ikke å henge meg oppi tøv lenger og regner ikke med dem som ikke dukker opp. Jeg tenker når jeg gjør så sinnsykt mye for andre, og setter alltid alle først så kan jeg nesten kreve litt tilbake, og strekker meg ikke lenger enn andre for å hjelpe ekstra :). Da får jeg det bedre til sinns og snart har jeg lappen selv, etter denne dvalen står jeg med den i hånden og kan gjøre akkurat det jeg ønsker, når jeg ønsker det. Så slipper jeg å være en byrde for andre, når dem er nødt å bruke tid i bilen sammen med meg, og få mat og alt dem trenger av musikk og gode samtaler 🙂
Jeg gleder meg sånn til Sebastian kan starte å bruke passasjersetet, for det er hans til odel og eige! Han må bare vente litt ekstra nå 🙂
Jeg gleder meg til alle turene, til å ta med meg barna mine, til å kunne reise når jeg trenger å fikse noe, få bort alt i huset som skal bort, og jobbe aktivt for dette området jeg har valgt meg ut her i livet. Det er deilig å brenne for noe, og å være skikkelig engasjert.
Med medisinen jeg har hatt har jeg ofte vært altfor på, altfor engasjert og til tider hysterisk, men det slipper taket i meg dag for dag, og jeg blir en mer behagelig person å forholde seg til. Jeg får mer ro og er mer slappere enn jeg bruker. Effektiviteten og engasjementet derimot det slipper ikke taket, så jeg får gjort 5 ganger så mye på en time som før, og jeg føler engasjement for alt som blir diskutert. Jeg tror faktisk at jeg kunne blitt engasjert i en gråstein om det ble aktuelt. Jeg tenker jeg alltid har vært slik, at når jeg brenner så brenner jeg skikkelig, og jeg gir meg aldri, noe som kommer til nytte på mange områder. Nå har jeg bare fått fokuset mitt rettet på noe som er enormt, og jeg vil aldri gå tom liksom. Den dagen jeg går tom, så er jeg ferdig, og det skjer aldri.
Dagen i dag har virkelig vært deilig! Vi har tømt kjøkkenet og organisert masse her, bare for oss selv, for å gjøre noe for bare oss selve. Og det var deilig! Vi får gjort enormt mye kjapt vi to når vi setter igang! Så nå er det rommet helt komplett i mine øyne og jeg er stolt over alle rommene som er komplette! Det er så deilig å ha et hjem man er stolt over, det har jeg faktisk aldri hatt! Og det er deilig at å rydde til helg, tar Max en halv time, eller om barna kommer så tar det meg null tid å gjøre meg klar 🙂 ellers hadde det gått en uke med rydding, såpass nedsarvet har det vært her og helt uten kontroll og organisering. Så vi har gjort en stor innsats her for å få det som det er i dag!
Vi må stå opp grytidlig i morgen, for vi skal til den ukentlige behandlingen min, og vi må kjøre inn og ut med sidedamen vi har fått med oss. Tanta mi stiller alltid opp! Så det blir en kjekk tur, der jeg kjører inn og hun ut, for sist ble jeg utslått av behandlingen, og i morgen får jeg den kjappere for å slippe å oppholde meg der lenger enn høyst nødvendig. Dem har kuttet 50% av avdelingen, men tar meg inn som en kritisk pasient. Så dem tar dette på høyeste alvor.
Planene for kvelden er å fortsette her og få gjort alt som skal gjøres. Man må smi mens jernet er varmt folkens!

C4 fra gymgrossisten som vi anbefaler her på bloggen!

349kr gymgrossisten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg