Jeg var livredd for barn og å bli gravid, nå forguder jeg barna til min bestevenninne <3

Annonseinnlegg

I dag var jeg innom min bestevenninne i forbifarten og fikk den store gleden av å komme inni ett hjem med 3 småbarn og en nydelig stue med nye møbler. Jeg må innrømme att jeg er litt ovenpå for tiden, og ble så opptatt med de herlige barna att jeg faktisk ikke la merke til att dem har forandret hele stuen med nydelige billige møbler, og det gjor virkelig noe med hele rommet. Dem går for lyse farger, og det gjør virkelig noe med inntrykket en får, så all kudos. Det ble nydelig, selvom jeg ikke fikk det med meg før jeg hadde såtte i den nye soffaen ganske så lenge 😉 barna hennes er blitt så glade i meg og viser meg sånn kjærleik når jeg kommer, og det er uvant for meg men veeeeldig kjærkomment for meg! <3 jeg elsker klemmene, alle samtalene der jeg prøver å forklare etter beste evne, og den tilliten ett barn viser deg om du er åpen, ærlig og tar deg til til å se barnet 🙂 jeg bare elsker dem <3
Jeg har ikke hatt det slik som jeg har det nå før, jeg har vært veeeldig dårlig på barn, og min største skrekk ville vært å bært ett lite barn, men da jeg møtte sønnen hennes første gangen så tok jeg han opp av bilstolen da han våknet etter en søt drøm, og tok dette lille koselige nurket opp og startet å bli kjent med han. Han gråt litt i begynnelsen, men det ville jeg også gjort om noen tok meg opp av en dyp søvn og jeg ikke kjente igjen ansiktet. Jeg ville jo søkt til dem jeg kjente og ble tatt vare på :). Men jeg føler jeg er godtatt etterhvert av han også, og vi fikk en god tone i baksetet da vi hentet bilen min i Langevåg <3 jeg føler vi er på gli, og så rar som jeg ser ut for tiden er det ikke rart att han smiler og koser seg når jeg tuller.
Jeg tenker dette med barnetekket har kommet nå etter jeg ble rusfri, jeg er kansje tryggere på meg selv og stoler mer på meg selv, enn før. Jeg tørr å ta mer ansvar, fordi jeg er trygg på att jeg nå klarer det ansvaret. Jeg vet att jeg ikke vil gjøre dem noe, og att jeg ikke er ruset så det kan gå utover forholdet, men jeg har ikke stolt på meg selv med tanke på å skape ett forhold og opprettholde det forholdet over lenger tid. Jeg har på en måte vært redd for å svikte, nok ett barn siden jeg sviktet mine egne.
Jeg var i mange år livredd for å bli gravid og få ett barn til, for abort var ingen akseptabel greie for meg veldig lenge. Men jeg var ikke trygg på meg selv, jeg var Ingen morsfigur som tok denne oppgaven som faller naturlig for andre, ble ikke naturlig for meg. Misforstå meg rett jeg har alltid satt mine barn høyest, utenom da jeg var narkoman. Og jeg har alltid elsket dem, men den morsfølelsen som jeg føler alle andre har langt nedi tenårene, den har ikke kommet før nå når jeg er klar i mitt hodet, og har fått tillit til menneskeheten, og meg selv. Jeg har fått masse mer følelser for menneskene rundt meg, også for mine egne barn. Jeg tror det er vanskelig å elske andre om man ikke elsker seg selv, eller stole på andre når man ikke har tillit til seg selv og sine handlinger.
Som lappen nå, den tørr jeg å ta, og jeg har blitt ganske så kjapt flink bak rattet. Men jeg har aldri hatt tilliten til meg selv nok, jeg har valgt å ikke ta lappen fordi jeg var en misbruker, jeg misbrukte alkohol og kunne sovne midt i gata, få blackouts der jeg ikke husket en dritt fra hele kvelden før. Og på slutten så kunne disse blackoutene faktisk komme bare etter noen øl, om jeg var fyllesjuk nok. Så hva om jeg hadde fått en slik blackout når jeg var full, og hadde hatt lappen og tilgang til en bil?. Nei jeg valgte riktig, jeg ventet til nå når jeg vet hva jeg står for, og vet att jeg ikke ønsker å ruse bort mer av livet mitt. Først nå tør jeg å ta lappen, bli selvstendig og gjøre livet mye lettere for både meg og alle andre. Selvom jeg har ruset meg, så har jeg aldri mistet hodet mitt, jeg har alltid hatt empatien, og gitt alt jeg har i perioder av penger og midler for mine venner. Jeg har blitt utnyttet, men er ikke bitter og teller ikke på det. Det er slik når man ruser seg. Rett og slett.
Jeg er så glad att jeg er istand til å opprettholde og bygge sterke vennskap rundt meg, for jeg trenger det. Jeg trenger att noen tror på meg, men også kan løfte meg opp på en dårlig dag, og nå har jeg veldig veldig mange flere enn før.
Jeg er priviligert over å ha så mange som ønsker meg godt, og som hjelper meg der jeg trenger det. Jeg trenger bare ta en telefon den dagen jeg sliter ekstra, så slipper jeg både sug og bekymringer, så lenge jeg har dere rundt meg <3 elsker dere til månen og tilbake, og dere vet hvem dere er 😉

Ha en god natt venner <3

Annonse fra Ellos med elektronikk som jeg likar!



599kr for ørepropper fra ellos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg