Jeg skal besøke din grav i dag

Annonselinket innlegg

Jeg har utsatt dette i mange år nå, men det er på tide å åpne dette gamle såret, for så å lukke det. Aldri glemme deg, men nok til å gå videre.
Du var min største kjærlighet, på godt og vondt. Vi dro hverandre ned i forelskelse og dop.
Jeg elsket deg så hardt ifra første stund, og gjor alt for å imponere deg og beta deg.
Jeg var ung, dum og naiv, og skjønte ikke selv at JEG også hadde problemer.
Jeg trodde det var du som hadde vanskelighetene, og at jeg bare fulgte å støttet deg.
Helt til jeg innsåg att jeg var like ille om ikke værre, men jeg klarte ikke se det.
Jeg elsket deg ifra første stund jeg såg deg
Du tok meg, forstod meg og elsket meg tilbake
I dag vil jeg ta farvel med deg, ikke glemme deg, men gå videre og hedre ditt minne <3
Denne gruppen, starter jeg for deg og andre i himmelen.
Jeg ønsker dere skal være stolte av meg, hvor enn dere er.
Jeg vet dere hadde troen på meg, og håpte jeg ville klare meg.
I dag viser jeg att jeg er den som klarte meg.
Det er vanskelig å gå videre, og jeg tenker på deg hver eneste dag.
Du fortjente alt godt, men måtte tape kampen din.
Savner tatoveringene dine, det svarte håret ditt, ansiktet ditt, stemmen din, humoren din,kjærligheten din, familien din, latteren din, musikken din,kommentarene dine som virkelig traff og såret fordi dem var så dype att jeg ikke forstod.
Jeg savner deg, men jeg er klar for å gå videre. Og jeg gjør dette også for deg.

I dag besøker jeg din grav for å gå videre med minnene om deg min store kjærlighet
.

I dag har jeg og ruskuratoren min tatt turen i min bil til Kråkenes fyr med DEN utsikten! Hunden fikk luftet seg, og jeg fikk luftet mine mange tanker og ideer, hun kommer med innspill og vi diskuterer på en meeegeet oppegående måte føler jeg. Jeg blir forstått, respektert og hun sier hun er imponert over meg.
Mange er redde jeg skal brenne meg ut nå, med denne bloggen og alt jeg gjør. Dem er redde jeg tar på meg for mye, att jeg hjelper for mange, men dette stemmer ikke. Jeg er voksen, jeg er sterkere enn noen gang. Klart jeg skal gjøre det jeg kan for dem jeg er glad i!
Jeg tar ikke over meg for mye, jeg kan hjelpe til praktisk, med ting som er vanskelige å ta tak i selv, det vet jeg jo så godt selv!
Men jeg kan ikke gi deg noe mer enn det. Jeg kan bare prøve å få folk til å forstå hvordan dem skal gripe ting an. . Jeg kan ikke gjøre det for noen, jeg kan ikke se dette lyset for dem. Men jeg kan gjøre mitt, og det gir meg såå mye! Jeg får sånn motivasjon til min egen rusproblematikk. Jeg bruker andre til å styrke meg selv, uten å føle meg noe bedre enn noen andre, for jeg er ingen dommer! Jeg er ikke i den posisjon att jeg kan dømme noen, jeg har drete meg ut for mange ganger til å være det!
Jeg fokuserer på det som er viktig for meg, men får tid til alle jeg møter.
Jeg hadde ett møte i dag jeg vil dele med dere, jeg møtte en leser som jeg ikke har snakket noe særlig med på mange mange år. Det strekker seg helt tilbake til ungdomskolen. Jeg spurte bare om jeg kunne sette meg på benken ved siden av henne mens jeg ventet på taxi, og jeg følte vi hadde en så bra samtale. Samtalen ga meg masse mer motivasjon, og dette skjer hver eneste dag. Jeg er tilstede i øyeblikket.
Hadde dette møtet vært før hadde jeg stresset forbi å ventet på taxien som kom.. men jeg fikk tid til å være der, ta til meg det hun sa, og reflektere. Jeg prøver å gjøre hvert eneste møte med medmennesker og folk som støtter meg til ett bra møte. Ett møte mellom en ex alkoholiker og folk som ikke har dette problemet. Da er det viktig for meg å få frem saken min, være meg selv, og vise hvem jeg virkelig er. Ikke alt jeg har gjort før, det har jeg ikke tid til lenger. For hvert innlegg blir jeg ferdig med en og en ting, og kan gå videre.
Jeg tar ikke på meg for mye, og sliter meg ikke ut selv.. fordi dette gir meg så mye, fordi dette gir meg muligheter jeg aldri har hatt før, og en stemme som jeg vil bruke for å hjelpe andre som ønsker hjelpen min.
Jeg taklet en situasjon bra i dag som jeg føler jeg er stolt over, en som kansje ikke liker meg så godt for tiden. Han var stresset, og oppjaget men jeg ville ha han i tale. Jeg tok han på skulderen og ba han om litt tid. Han ga meg dette, roet seg ned, og ga meg en klem. Vi skværet opp, ble ferdig og vi trenger ikke tenke på det mer. Jeg føler jeg har lært meg å møte andre mennesker på en respektfull måte, jeg tilpasser meg det sosiale, og føler jeg har blitt flink på dette .
Jeg føler jeg bruker dagene mine godt til noe positivt, så om jeg får en nedtur etter medisinene mine, så om jeg blir deprimert, så lenge jeg har bygd opp ett liv til da, som jeg kan støtte meg på, og har mange mennesker som jeg har lært meg å bruke til min fordel. Ikke utnytte, men strekke meg ut og si jeg sliter litt. Det har jeg lært meg denne uka, å si jeg sliter når det butter imot.
Skal ha lærekjøring senere med lærer, og nå ringte mamma meg for å kjøre på tur og fikse litt ting. Hun sa før jeg fikk bilen at det ble travelt for henne om det ble mas, men nå går det den andre veien :P… skal hente han gut og, bare for å være snill med han <3

Livet <3

annonse fra gymgrossisten med c4 som jeg anbefaler her 😉








0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg