Hatt den beste dagen på lenge! Jeg er så heldig med livet etter jeg kuttet jævelskapen!

Annonsert innlegg

Jeg bare stråler av glede og positive tanker i dag, og jeg har det så sinnsykt bra i dag! Jeg er mer uthvilt i dag enn jeg har følt meg på hele denne perioden siden jeg startet kuren, og jeg har vært så PÅ hele døgnet, att det er rart jeg ikke har gått helt i kjelleren, men føler jeg har hatt en stålkontroll hele veien som jeg er kjempestolt over! Alt jeg har fått til på så kort tid! I dag er det bare 80 dager siden jeg kuttet alkohol for alltid utav mitt liv, det er 80 dager med hardt arbeid for våres fremtid, det har vært mye smerter med rygg, opptreningen, bite i seg att alt gjør vondt, nekte å legge seg ned for å stivne til, en haug med medisiner jeg kuttet kjappest mulig ut, for jeg vet jeg blir avhengig av alt jeg rører, jeg har stor respekt for piller, og bruker det når jeg er helt nødt. Blodsykdom og legebesøk, ofte flere dager i uka, hjemmesykepleiere her inn og ut hele veien, og dem skal ha all skryt og ros for måten dem har møtt meg på! Dem er hyggelige som dagen er lang, og jeg har dem i nærheten døgnet rundt, i begynnelsen mer enn nå for nå klarer jeg meg selv! Tusen tusen takk alle sammen!. Jeg har kontrollen med jobben min, og er hjertelig velkommen tilbake der jeg får skryt dagen lang for alt jeg klarer å gjøre på kort tid, og att jeg er flink der! Det er godt å vite att jeg har dem når jeg er frisk nok for en travel hverdag men som gir meg så innmari mye glede, og jeg savner alle sammen både kollegaer og kunder! I love my work!! Sebben min har også fått seg en jobb på Asvo, der han møter opp uannsett og han er veldig pliktoppfyllende der, jeg er inponert att han hoppet i det, på tross av att han ikke var forberedt skikkelig. Han er verdens beste menneske på denne jord, og jeg blir bare mer og mer forelsket, hele mitt liv har forelskelser gått over før jeg har skiftet trusen. Hah.
Vi har tatt valget, allerede da vi slet i fjord om innleggelse, det var også ett krav fra min arb.giver da hun så mine problemer, IKKE på jobb som ryktene sier, men såg mine problemer da jeg var lovlig sykemeldt folkens. Og ga meg krav og krevde noe av meg fordi hun er glad i meg. Hun sa att jeg måtte få meg hjelp så jeg kunne bli frisk og komme tilbake til dem, ikke att jeg har sparken som visse personer sier og lager rykter, det bryr jeg meg ikke noe om, for jeg vet hvor hardt jeg jobber når jeg er der, og jeg er en ganske så god person også!
Vi pusset opp i fjord, da vi begge var rusfrie mesteparten av året faktisk. Så nå har vi bygget på dette, med møbler, og ting som gjør leiligheten ryddig, organisert og vakker, med enkle billige løsninger for lommeboken og våres indre ro.
Jeg er veldig fornøgd med bosituasjon da jeg har foreldre og sidemann i bilen nede og en far som vil meg godt.
Jeg føler att vi jobber med forholdene våres hele dagene igjennom god kommunikasjon som aldri har eksistert før og ødelagt mye for oss selv. Vi må lære oss å leve sammen uten å klandre hverandre for gamle synder, og der tar jeg ett stort ansvar, siden jeg er årsaken til mye. Men jeg tar ikke alt, og krever oppgjør med alle rundt meg, og er på god vei på også denne veien. Jeg krever noe tilbake fordi jeg er åpen ærlig og rusfri i alt jeg sier og gjør, da krever jeg av alle rundt meg att dem møter meg med en ny respekt og måte å snakke til meg på. Du vinner ikke lenger en diskusjon med meg der jeg vet jeg har rett i noe, jeg gir meg ikke. Løgn sladder og drama legger jeg meg ikke oppi lenger, det har jeg kuttet da jeg kuttet rusen. Jeg setter meg selv først også kommer dere etterpå. Det fortjener jeg når jeg har lært å elske meg selv.
Vi har oppnådd så mye vi to på 80 dager og jeg er så stolt over oss som par og familie. Vi begge gjør masse for å hjelpe andre, og tålmodigheten til min fremtidige mann er uforståelig for meg. Hadde han vært hyperaktiv som meg i 80 dager i strekk, med alle mine prosjekter, så vet jeg ikke om jeg selv hadde klart å holde meg unna å drikke altså.
Jeg lærekjører ennå, fordi læreren min bare er her annenhver uke, ellers tror jeg lappen hadde komt mye mye kjappere, men jeg har tålmodighet, han er en flink lærer og jeg koser meg masse med kjøringen med han. Men nå syns jeg att jeg er overklar, og skal klare det på første forsøk.
Bilen har forandret livet våres til det mye mye mye enklere, vi kommer oss på alle tingene vi skal, møter og alt. Jeg har ikke skulket en eneste avtale siden Desember og før var dem heldige om jeg dukket opp. Vi har startet denne gruppen og jobbet masse med organisering og planlegging. Sponsing og henting og har fått så mye bra! Vi får avtale med treningssenter, jeg har kansje fikset noe igjennom kjøreskole! Jeg har fått god kontakt og har utrettet en del ting der, også med leger og fikset ting som burde blitt fikset for mange mange år siden som bare er bagateller for de fleste, men for noen er det alt! Det er iallefall ingen som er sultne uten mulighet for mat, for jeg er døgnvakt, og jeg er alltid klar for oppdrag med ett par regler som er lette, så ingenting av dette går utover meg eller blir for masse for meg! Det går virkelig fremover og jeg får masse kjøring, lærer masse om meg selv og min rolle i ett samfunn jeg ikke kjenner, jeg kjenner meg selv bedre å kjenne, fordi jeg har ruset meg så mye vet jeg ikke hvordan jeg er som normal, uten ett sug etter alkoholen. Jeg har aldri fått lov å være glad over tid! Så jeg sa til sebben att jeg bare ventet på att han stakk med noen andre, men inni meg mente jeg det bare på tull og jeg kjente det på meg, att ingen celler i kroppen min sier det lenger, det er bare fortiden som har skremt meg! Jeg vet han gjør alt for meg, og att dette er ett teamwork. Så for første gang i mitt liv har jeg kjærlighet på ekte, og det er gjengjeldt. Han føler det samme som meg, og da må da mannen ha det helt fantastisk perfekt han også! Men vi velger å ta sjefen min sitt krav på alvor, vi velger å ta imot en stor mulighet og vi gleder oss til dette! Vi begge elsker Bergen, og han er derfra, så hva har vi å tape på å legge oss inn der, til dem sier vi er klar for verden, oppsøke rusgruppen der, gå på møter hver dag som vi kan lære av, bli kjent med alle slags institusjoner for brukere der! Blogge masse, spise masse god mat og bli kjent med hverandre enda mer om mulig, og bli enda mer glade i hverandre, om det overhodet er mulig! Jeg er så lykkelig att jeg sprekker snart her jeg sitter, og jeg ville selv syntes att dette blogginnlegget var utrolig kvalmt og på grensen til ekkelt for bare 80 dager siden! Men jeg gir blaffen! Jeg har aldri følt dette, og vil skrike det ut! Få ut budskapet, og dele denne bloggen som kan lære opp både mennesker som skal jobbe med mennesker som oss, og andre som trenger en holdningsendring og måte å møte oss på. Her står i klartekst hva vi trenger, for å forandre livene våres til det bedre. Jeg kunne ikke vært klarere i min tale, mer direkte eller jobbet noe hardere. Lytt til oss, så blir hele samfunnet bedre, for en billig penge! For det er mange grep som ikke koster dere en krone! 😉 lytt lær og del bloggen overalt så folk får den med seg.

Annonse fra Gymgrossisten og c4 som vi bruker før trening. Dette gir deg mer energi når du trener, så drikk dette en halvtime ca før økten starter. Det funket for meg, da jeg trente før jeg knakk ryggen. Og min kjære var fornøgd med produktet, vi kjøpte en, men det er forskjellige smaker for alle 🙂 anbefales, så legger ved bilde av meg av produktet 🙂 https://c.mtpc.se/tags/link/2101413






CELLUCOR / C4

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg