Familien flint er det som betyr mest for meg

Annonselink

Venner, bekjente, gruppen, bloggen, og alt det andre i livet mitt er viktig for meg! Absolutt..
meeen.. familien min vinner over alt, og jeg går laaaangt for dem.
Jeg betyr ingenting når jeg tenker på dem, og visst tanken på att noe vil skje med dem streifer angsthodet mitt, så kjenner jeg frysningene nedover ryggen min, viss noe galt hadde skjedd dem hadde jeg mistet helt meg selv, men en må være forberedt!
Pappas kreft viste oss at plutselig kan lynet slå ned i familien våres og gjøre opprør, men vi har blitt sterkere.
Før snakket vi jo sammen, men ikke på samme måte.
Vi knyttet bånd ifra den dagen pappa fikk beskjeden, vi åpnet oss og snakket om ting vi aldri har nevnt. Vi var ikke lenger så redde for å snakke, for vi hadde kansje ikke så god tid som vi trodde til å gjøre det. Jeg kan si med hånden på hjertet att jeg ble mer glad i foreldrene mine, satt mer pris på dem og nå ønsker jeg å være i deres nærvær.
Når jeg rusa meg holdt jeg meg unna, jeg unngikk å være hjemme, åpne meg for dem, tok ikke telefonen og hadde dårlige krangler. Jeg hadde ikke ett godt forhold til pappa. . Vi kranglet som hund og katt og hatet hverandre, vi sa så stygge ting til hverandre som ingen skal gjøre i ett datter/far forhold, men det har forandret seg.. klart vi kan bli irriterte og gi en lekse, men vi har en grunnleggende respekt for hverandre. Jeg har sett han så syk at jeg trodde jeg ville miste han, men nå er han frisk og vi har ett spesielt og godt forhold. Jeg håper jeg får mange mange flere år sammen med pappaen min, med god mat, samtaler og maaaange bilturer og roadtripper!
Hele familien har blitt mer samlet, og vi lager middager sammen, snakker sammen om problemer og lager disse prosjektene i fellesskap. Mine prosjekt drypper over på dem også. Dem får også gleden av oppussing bil og suksessen min! 🙂 det gleder meg å kunne gi dem en bedre alderdom. Fikse trappene så dem kan bo her lengst mulig. Gi dem muligheter dem ikke har hatt før og gi dem glede. Siden jeg har oppført meg som jeg har vil jeg bruke fremtiden til å gjøre opp for mine feil 🙂 jeg vet jeg har driti på draget mang en gang, men kansje en dag blir alt glemt og tilgitt og jeg kan få ett rent rulleblad med alle jeg elsker.

Barna mine er selvsagt en del av denne såkalte familien flint, og jeg skal gjøre alt i min makt for å være en god mor på avstand, fordi jeg må være på avstand, og ikke fordi jeg ønsker dette selv. Jeg skal vise hver eneste dag hvor elsket dem er, hvor mye jeg kjemper min egen kamp for å være en god nok mor. Dem er mine biologiske, det er jeg som har født dem og elsket dem siden første dag jeg visste dem var i magen. Jeg håper jeg dør med ett godt navn, og med en arv jeg kan gi videre. Jeg håper jeg blir husket for det jeg gjør nå og ikke det jeg har gjort før. Jeg skal gjøre alt i min makt!

Forloveden min, bestevennen min, min partner in crime, kom inn plutselig i livet mitt og forandret både tankesett og væremåte. Han viste meg at jeg fortjente respekt, og jeg godtok plutselig ikke stygge kommentarer, å bli behandlet dårlig og tok avstand fra dem som gjor dette og sa ifra. Han ga meg selvrespekt og tro på meg selv. Han viste meg at jeg klarte å begynne å spise frukost og mat, og jeg husker ennå i gt4 hvor mye jeg kjempet med den første skiven.. den var hard å få ned, men etterhvert kom det seg, og mat ble en prioritet. Vi har holdt sammen døgnet rundt siden vi ble sammen, og jeg er så heldig som har en mann som er igjennomsnill, og som er så omgjengelig, med gode verdier og holdninger til livet. Han ønsker seg ett godt og normalt stabilt liv. Og dette påvirker meg i aller høyeste grad! Vi hadde aldri vært sammen om vi rusa oss, det hadde ikke gått. Så jeg er glad jeg har en partner å støtte meg på. Jeg vet jeg er vanskelig for tiden, og alt går veldig fort. . Medisinene gir meg ikke ro i kroppen, og jeg er overalt hele tiden. Men det er noen mnd igjen, så roer det seg sikkert. Jeg er glad han har tålmodighet av stål, det trenger han med meg 😛 .

Nå skal vi se serier, og kule an heelt ned, gjøre oss klar for en spennende uke og nyte rusfriheten sammen. Vi har det utrolig sammen, og er heldige som har hverandre <3 elsker deg sebben min <3

Jeg har vært å lærekjørt i gatene så stoppet på mix og kjøpte burger til oss.. vi sløste litt penger i kveld, og jeg som har gått ut offentlig å fremstått som veldig økonomisk og smart. Men den var VERDT det!

Gymgrossisten med c4! Anbefales!



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg