Dugnad over hele landet, og nå setter jeg igang med dugnad i hjemmet mitt <3

Reklame | Lyko

Annonsert innlegg

Vi har ikke lov å oppholde oss i allmenheten og vi har ikke lov å menge oss med mennesker vi ellers ikke er i nærheten av. Jeg har satt ned regler her i hjemmet mitt også, fordi jeg fikk beskjed om hvor alvorlig min egen situasjon er, da jeg snakket med sykehuset som jeg stoler blindt på i min situasjon. Jeg kan ikke la min mor komme hit lenger, fordi hun jobber på flere plasser og kan risikere smitte. Dette er jo helt forståelig for henne også 🙂 så ingen drama in the home! Men jeg må bare sette klare restriksjoner for også meg selv nå i denne perioden. I går var jeg tvunget til å hente noen medisiner på apoteket, og jeg kjente egentlig på en frykt der jeg stod i køen, og gjor alt for å ikke være i nærheten av noen, selv ikke hun i skranken. Denne frykten ligger jo der, når man vet konsekvensene, eller overhode ikke vet hva som vil skje om man selv blir syk, og jeg trenger det ikke nå oppå det vanlige jeg blir behandlet for nå.
Respekt for andre er noe som står høyt for meg, så jeg ønsker ikke å være den som smitter noen andre, og påfører noen andre dette viruset, det ønsker jeg ikke på min sanvittighet, og jeg tenker det hadde vært veldig trist om jeg feks smittet min bestemor. Usj. Jeg tar iallefall mitt ansvar for å ikke stå i den situasjonen, og en forventer at samtlige gjør det samme.
Jeg har ikke vært redd for dette, og er fortsatt ikke redd for det, men en kjenner jo alvorligheten, og det tenker jeg man absolutt skal.
De fleste dør ikke av dette, og har ingen grunn til panikk, men vi nordmenn er vant med å også tenke på andre enn oss selv, og det er det vi gjør nå! Vi beskytter dem vi vet er svakere enn oss, og jeg er stolt over landet våres når vi nå er i dugnad og står for noe som er så viktig.
Vi får bare tåle at hverdagen står litt stille, at vi ikke får fikset det vi skulle, for en periode er dette en deilig pause.
I dag våknet jeg kl8 i min egen seng med min egen mann! Jeg forflytta meg før jeg sovnet i går, for jeg har sovet på soffaen nå siden jeg startet nedtrapping, jeg har hatt en tanke om at når den første natten funket så bra, så ville jeg ikke ødelegge noe som fungerte så bra. Men det var hærlig å komme tilbake til den deilige store sengen vi har og stor hotelpute! Jeg har sovet som en Stein og nyter nå av det klare hodet og kroppen jeg har i dag 🙂 jeg har tatt meg telefoner rundt for å fikse det jeg kan nå i disse tider, og ting går fremover, bare litt saktere. Det blir ikke møte i dag, og jeg merker noe mangler i dag. Det er som enda en Søndag selvom det er Onsdag, og de bruker å bety så mye midt i uka for meg, der får jeg tømt meg og fått ut det jeg må. Men i dag må jeg bruke bloggen, og det funker det også 🙂 jeg håper alle har det bra rundt meg og er parat på telefon hele døgnet, for denne perioden er ikke enkel for oss som sliter ellers også. Det er mye som må organiseres, og jeg er glad jeg har både PAD og telefon til å ordne det jeg kan, så frustrasjonen ikke tar helt overhånd.
Jeg har morgenmøte med min bestevenn og det har vi hatt hele denne morningen <3 han holder styr på meg, og jeg har tatt han med på matlaging i dag, for jeg ble uhorvelig sulten plutselig! Så nå har jeg spist speilegg på skive og eplebiter 😉 det var utrolig godt, om jeg får lov å si det selv. Jeg har satt på bloggerne på cromen, og har absolutt ingen flere planer for dagen 🙂
Lærekjøringen er satt på vent da jeg ikke orker strebe etter hjelp med dem rundt meg, og vil ikke plage dem mer. Om det er så vanskelig og blir så mye spetakkel utav det, så skal jeg heller vente til jeg har lappen selv. Men hjelp ifra meg er bare å glemme 🙂 jeg strekker meg ikke lenger enn andre rundt meg, det skal det heller ikke forventes av meg. Bare fordi jeg har hatt problemer skal jeg ikke måtte strekke meg etter noe som helst, så lenge jeg oppfører meg som ett normalt menneske nå.
Jeg har ikke noe å måtte svare etter heller, jeg har ingen forpliktelser til noen andre enn mine barn, min mann og meg selv, så alt jeg gjør er på godviljen ifra meg, det skal alle vite! Dere kan faktisk ikke forvente en dritt ifra meg, men jeg velger å hjelpe, så ikke saboter det jeg fikser, kvervuler med meg når jeg vet jeg har rett i saker, eller prøv å endre fokus når jeg vet hva som er viktig for å ordne noe.
Jeg har hørt alle historiene før, og jeg vet hva som gjør at noen ikke klarer å fikse noe, dem kommer til kort! Fordi dem angriper saker på heeelt feil måte, og blir ikke tatt på alvor fordi dem er store i munnen eller truende i oppførsel.
Man må jekke seg, møtes på midten, og legge gammelt agg bort. Man må fokusere på seg selv, og ingen andre. Hva andre gjør angår ikke deg, og viss man skal gå i samme tralten i flere år til, så er det helt greit for meg. Jeg har mitt liv og kontroll, men om man endrer seg vil man se at menneskene man møter også endrer seg og måten dem møter dem på!
Om dette ikke går inn, så er det ikke mitt ansvar lenger, og jeg slipper det 🙂 jeg sover godt om natten uannsett, men dem det gjelder kommer ingen vei, og blir gående i samme rutinen med frustrasjon og drama. Jeg har funnet en kur mot dette, så om det ikke blir hørt og tatt inn, så har jeg gjort min jobb der 🙂
Jeg skal ta bilder til dere av leiligheten min i dag, for jeg tenkte å ha en dugnad her isteden for å sitte å sørge over tapt lærekjøring og rastløshet 🙂 det er ikke mange tingene å gjøre, men jeg vil få bort alt som ser ut som rot, og i går gikk bokhylla mi på hue og ræva ut av stuen. Så nå er det mer åpent og mer organisert her! Slike småting er greit å få gjort nå før vi starter med oppussing! Så bilder kommer, og jeg gleder meg til å vise dere hvordan jeg bor her i redet mitt, som jeg har blitt så stolt over!
Fantastisk Onsdag ønskes dere!
Jeg får ikke lagt ut bloggen på gruppene mine på facebook, så lesertallene mine går helt ned, men håper at flest mulig får med seg innleggene mine uannsett, for dette var bare trist. Jeg får ikke svar på hva jeg gjør feil heller, så det er så lite jeg kan gjøre enn å vente på svar. 🙂

Neglelakk fra lyko! Anbefales! Masse varer til billig penge. Neglelakk som tørker på sekunder! Annonse

IsaDora

1 kommentar

Siste innlegg