Dugnad i heimen! Bilder med oppdateringer <3

Reklame | Gymgrossisten.no

Annonseinnlegg

I kveld var vi plutselig 3 personer i sving, en skiftet på seng, en støvesugde stua, og en rydda. Så her har vi hatt en dugnadsånd uten like, ikke at det såg så fælt ut før men nå er det stil og klasse over stua vår og soverom!
Kjøpte sengetøy i rosa, som er min favoritt, men ser nå at det ikke helt passet inn med fargene. Haha.
Sofaen er støvesugd og det er lenge siden sist, merket vi! Og alt av skap er tømt og sortert. Alt blir gitt bort, solgt eller satt på loftet, og resten kaster vi rett og slett i containeren når den tid kommer. Vi ønsker å ha minst mulig, og størst mulige ting både på vegger og ellers.
Kaos i hjemmet gir kaos i sjelen, og det vil vi ikke ha noe av! Nå har dagen blitt veldig lang og veldig mye har skjedd både her og der, så vi tar kvelden med god sanvittighet. Jeg merker hvor godt det er å ha min kjære hjemme så vi får fortgang på ting, ellers vet jeg ikke hvor lang tid dette her hadde tatt 🙂 har gått i ett bankende kjør, sånn vi liker det ellers, men nå får vi tid til de tingene som har blitt utsatt på grunn av viktigere ting, så nå fokuserer vi på oss når vi kan det 🙂 for oss er vi viktigst av alt, og forholdet vi har til hverandre klarer jeg ikke å forestille meg kunne blitt bedre. Jeg har nok funnet den rette for meg, og gir han aldri ifra meg! <3 nå er han låst og fast til meg, og jeg gir ikke slipp!
Vi er ett team, om alt og jeg tror vi har kranglet Max 2 ganger uten å være rusa. Så det sier litt. . Vi finner liksom ingenting å krangle om fordi vi snakker om alt, og er klare i talen med hverandre. Vi vet hvor vi har hverandre og stoler blindt på hverandre i alle sammenhenger. Jeg er for første gang sammen med en person jeg aldri har sjekket telefonen til! Jeg har ingen behov for å være sjalu, fordi jeg vet han aldri ville sviktet meg, og det er fantastisk godt å være så trygg her hjemme. Jeg vet jeg alltid har han i ryggen om alt skulle svikte, og jeg har aldri hatt noe slikt i hele mitt liv. Han er en god grunn til min mestring, og han fortjener all lykke i verden <3
Vi gjør oss klare for turen i morgen både psykisk og fysisk. Det blir en tung kur for meg, siden dem skal gjøre den så fort. Men jeg er forberedt, med mat i kjøleskapet, og ryddig hjem. I morra kan jeg bare slappe av når jeg kommer hjem 🙂
Blir deilig å legge seg i kveld i ny seng! Bare jeg hadde valgt en annen farge.
Jeg må tenke positivt! Så nå er det bare 1 kur igjen når jeg er ferdig i morgen, og jeg blir trappet ned 10mg i morgen + at jeg får prøveresultater igjen som viser hvordan kroppen egentlig har det inni seg. Det er som ett speil, og det er greit å vite alt når man først sitter i en slik situasjon. De blodprøvene har jeg blitt vant med og jeg har tatt så mange at jeg kaller meg selv en nålepute. Absolutt alt er punktert på meg, så når dem trekker ut nålen så er det forferdelig vondt, og ikke på den måten som før desse ble punkterte. Det kjennes ut som åren blir trekt ut. Jeg kaller meg selv nåleputa deres, fordi jeg tar så ofte, men har blitt god venn med de fleste, og de fleste får seg en latter når jeg springer inn til dem og bare er meg, som meg på steoridene de putter i meg.
Kreftsjukepleieren som har vært der 2 ganger på rad la merke til at jeg hadde roet med ned på en uke, ja for første gangen så var jeg oppi taket i mange timer, for da måtte dem ta det over lang tid. Stakkars dem som ble truet med at jeg skulle tenne opp røyk og munnen min som gikk i ett.. sist gang fikk dem mer fred ifra meg fra Måløy, og jeg tenker det var greit 🙂 skal se om hun merker forskjell i morra, om jeg er så heldig å få henne igjen <3 dem vet iallefall å passe på menneskene som er der, og en føler seg i trygge hender. Jeg er ofte inponert over dem, og forteller og skryter av dem når jeg kan. For det fortjener dem virkelig!

Ha en fantastisk natt kjære lesere <3

C4 fra gymgrossisten! Anbefales av oss som skal legge oss!









CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg