Å brekke ryggen min var det beste som kunne skjedd meg

Annonseinnlegg

Og den setningen er den sykeste jeg noen gang har skrevet!
Men det er SÅ sant! Jeg har hatt ett h… på jord, og jeg har hatt så store smerter som jeg aldri ville kunne innbille meg på forhånd var mulig å klare å gjennomgå uten å dø, men in the end off the day, har det vært verdt det for min del.
En forbinder å brekke ryggen rett av med å bli sittende i rullestol resten av livet, med tøff opptrening. Jeg måtte ha flyttet på aldershjem på grunn av huset ikke er tilpasset og livet hadde blitt fullstendig forandret. Da jeg satt i sengen og fikk beskjeden om at faren var stor for lamhet om jeg bevegde meg gikk alle disse tankene igjennom hodet og gjor meg fysisk dårlig.
MEN jeg fikk livet i gave på ny. . Jeg ble ikke lam. . Jeg er oppegående. . Jeg klarer å stelle meg selv. . Jeg klarer meg 🙂
Jeg er den samme personen og har ikke fått noen varige men etter denne ulykken, som jeg vet om enda, og jeg har hatt englevakt!
Jeg er så uendelig takknemlig for at jeg er her i dag, for det KUNNE gått så mye værre, men nå er jeg på bedringens vei, jeg har livet foran meg.
Tankesettet mitt har forandret seg totalt med denne ulykken, jeg tenker ikke negative tanker lenger, den store angsten jeg alltid har bært med meg er borte og jeg har lært meg selv å kjenne bedre enn jeg noengang kunne forestille meg. Jeg vet hvor skoen trykker, og jeg vet hva jeg må gjøre for å få de resultatene jeg ønsker.
Det høres ut som jeg har sett lyset, men kansje jeg har gjort det? Kansje jeg måtte falle ned trappen og knekke ryggen for å få meg til å innse hvor mye livet gir meg, og at det er på tide å ta alle disse grunnsteinene og bruke det til min egen fordel? Kansje det er på tide å tenke på meg selv, og jobbe for meg selv like hardt som jeg har en tendens til å jobbe for andre!
Jeg har stor tro på fremtiden min nå, og ingenting kan stoppe meg foruten meg selv 🙂 jeg skal tilbake i jobb når jeg er frisk, jeg skal bygge opp huset våres her, jeg skal ta lappen, jeg skal få meg bil og jeg skal leve hver dag som om det er den siste. Jeg skal imponere dere, og jeg skal gi 100%, det blir mitt nye mål for 2020! Og dette er året mitt, bare vent å se 🙂
Roheten jeg har over meg er magisk! Jeg er 100% rolig i sjelen min, og det gjør meg fokusert og lite stresset. Jeg er egentlig en type som stresser seg opp over alt, men den siste tiden har jeg funnet en egen ro inni meg, og jeg klarer å nyte alt rundt meg på en annen måte. Jeg har masse å gjøre, men stresser meg ikke opp over det 🙂 jeg tenker ting ordner seg, og at alt kommer til å falle på plass.
Jeg har hatt en nydelig lørdag! Jeg fikk sove helt til 8 og fikk tatt meg en laaang dusj og rydda huset 🙂 lørdagen videre blir brukt til teorilesing og å ta masse tester for å se hvor jeg er i løypa! Kommende uke har jeg ingen lærekjøretimer, og det plager meg.. jeg er så giret på å kjøre masse, men må nok vente en uke før det på ny blir en uke med kjøring med lærer 🙂 det er bare å skrike ut om noen har automatbil og ønsker å kjøre med meg! Jeg lover å være forsiktig! 🙂 jeg har fått teken på det føler jeg, og i forrige uke hadde jeg 8 timer med kjørelærer <3 han forklarer alt så fint, og jeg startet å kjøre i gaten allerede første time, og på torsdag klarte jeg å lukeparkere på første forsøk, noe jeg aldri hadde trodd. Skal tro hvor lang tid dette vil ta 🙂 men håper på å bli en trygg sjåfør!
Ha en fantastisk lørdag kjære lesere <3
Legger ved bilde av meg selv, og der kan dere se. Jeg går på en steoridekur for blodsykdommen jeg har fått. Så er totalt oppblåst med vann i hele kroppen 😛 jeg som alltid har vært tynn og skral 😛 … haha.

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg